Front comun împotriva lui Gică Popescu. Un alt contracandidat se ia de fostul internaţional!

Ultima actualizare:

    vasile Avram, şef CCA
vasile Avram, şef CCA

Se apropie ziua alegerilor la preşedenţia FRF, care vor avea loc în luna martie, şi lupta se inteţeşte. Deşi normal ar fi ca toţi candidaţii să se contrazică şi să se atace între ei, totul s-a transformat parcă într-o campanie comună de discreditare a lui Gică Popescu.

"Baciul" este inamicul public numărul 1 şi toţi ceilalţi contracandidaţi s-au unit împotriva lui, care reprezintă urmaşul lui Mircea Sandu în sistem. Ultimul care l-a acuzat, ce-i drept într-un limbaj mai civilizat decât al celorlalţi, este Vasile Avram, fostul preşedinte al CCA, cel care vrea şi el să fie şef la FRF.

"Gică Popescu este un băiat extraordinar, consider că ar fi un bun ambasador al fotbalului românesc şi chiar îi voi face această propunere cînd voi fi ales preşedinte al Federaţiei. Dacă vorbim însă de această competiţie, Gică Popescu are neajunsuri care îl împiedică să fie un potenţial bun preşedinte al Federaţiei.

În primul rînd, faptul că are foarte mulţi prieteni, aşa cum subliniau şi analiştii de sport, pe care va fi nevoit să îi răsplătească, în dauna celorlalţi. Pe de altă parte, din păcate, experienţele sale anterioare în afaceri nu-l recomandă drept cel mai bun manager.

Nu în ultimul rînd, impresia oamenilor din teritoriu este că pare mai mult un om al lojelor. Mi-e teamă că, după ce va fi instalat în fruntea Federaţiei, se va izola într-un turn de fildeş la care oamenii de fotbal obisnuiţi nu vor avea acces.

În tot cazul, competiţia trebuie să se desfăşoare în condiţii de civilizaţie şi respect reciproc, nu sînt de acord cu acuzaţiile neîntemeiate, nici cu limbajul trivial. Fotbalul nu cîştigă nimic din această abordare. La sfîrşitul acestei campanii trebuie să ne putem privi în ochi şi să contribuim toţi la revigorarea fotbalului românesc", a declarat Vasile Avram într-un interviu pentru ziare.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net