Gabi Balint, mesaj emoționant după ce a fost operat la inimă: «A trecut. Sunt ca nou»

Ultima actualizare:

    Gabi Balint le-a mulțumit medicilor și prietenilorFoto:Mediafax
Gabi Balint le-a mulțumit medicilor și prietenilorFoto:Mediafax

A avut noroc! După ce în urmă cu 7 zile a ajuns de urgență la spital și a trecut printr-o intervenție în urma căreia i s-au montat trei stenturi la inimă, Gabi Balint se simte mai bine și urmează să fie externat. Fostul fotbalist a lăsat un mesaj pe contul de Facebook prin care îi înștiințează pe prieteni despre starea de sănătate și le mulțumește tuturor pentru mesaje.

A văzut moartea cu ochii, după cum chiar el a spus! Joi, 19 septembrie, Gabi Balint (56 de ani) se afla în platoul postului TV Digi Sport, unde activează ca analist, și unde comenta alături de Ilie Dumitrescu duelul CFR Cluj-Lazio, scor 2-1. A doua zi, vineri seara, acestuia i s-a făcut rău și a ajuns de urgență o clinică privată unde a aflat că a făcut infarct, apoi a fost transportat la Spitalul Fundeni, unde a fost operat. Trei stenturi i s-au montat la nivelul inimii, situația lui Balint fiind una destul de delicată. Iată că la șapte zile de la acest eveniment, fostul internațional se simte mai bine și urmează să fie externat.

Gabi Balint este pasionat de motoare
Gabi Balint este pasionat de motoare

Din camera de spital, sportivul a făcut o postare pe pagina lui de Facebook, prin care le mulțumește celor care au avut grijă de sănătatea lui, dar și fanilor săi care au stat cu sufletul la gură și i-au transmis un gând bun.

Gabi Balint a suferit un infarct la 56 de ani

”De vreo 5 zile, tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: «O fi Lăcă sau îngerul meu păzitor?!» Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decât cele pe care le primesc de ziua mea sau de Crăciun). Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cât sunt de apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși, când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online... Balint a fost...a jucat...a câștigat... Brrr. Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins. Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la institutul de urgență pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea. În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Cu ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gândit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneți în mașini! Priviți-o de acolo”, a scris Gabi Balint pe pagina sa de Facebook. Postarea emoționantă a strâns mii de aprecieri și mesaje pozitive la adresa celebrului Balint.

Citește și:

Care este diferența dintre infarct și stop cardiac. Mulți le confundă

Cum să supraviețuiești unui infarct dacă ești singur

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net