Gazul se «aprinde» în Finlanda

Ultima actualizare:

Ardelenii au profitat de problemele de licenţiere ale Timişoarei şi vor debuta în cupele europene tocmai în „Ţara celor 1.000 de lacuri", la peste 3.000 de kilometri distanţă de Mediaş.

Nu se poate spune că echipa lui Cristi Pustai a avut noroc, deşi numele KuPS Kuopio nu sperie pe nimeni. Finlandezii, vicecampioni în 2010, se află în plin sezon competiţional, după sistemul primăvară-toamnă, lucru care îi va avantaja cu siguranţă.

„Cel mai mare inconvenient va fi drumul până acolo, însă returul e la noi acasă, unde putem tranşa calificarea", a declarat Pustai la aflarea adversarului. Medieşenii pot profita şi de forma slabă a lui KuPS, care a terminat turul campionatului intern abia pe locul şapte din 12 echipe, la 15 puncte de liderul HJK Helsinki.

Kuopion Palloseura (KuPS)

Culori: galben-negruStadion: Kuopion keskuskenttä (5.000 de locuri)Antrenor: Esa Pekonen Vedete: Ilja Venäläinen, Olajide Williams (nigerian), Raphael Udah (nigerian), Patrice Ollo (camerunez), Balasz Balogh (ungur)Palmares intern: 5 titluri de campioană (ultimul în 1976), 2 Cupe ale Finlandei, o Cupă a Ligii FinlandeiPalmares european: nouă prezenţe în cupele europene (ultima în 1990-1991), o singură calificare în faza următoare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net