Moartea căpitanului toscanilor a şocat o lume întreagă, iar familia acestuia trăieşte clipe de groază. Din păcate, nimic nu mai poate suplini dispariţia acestuia, dar AC Fiorentina încearcă măcar financiar să ofere speranţă pentru viitor.


Astfel, şefii clubului "viola" au anunţat public că vor plăti pe viaţă familiei lui Davide Astori salariul pe care acesta îl avea. E vorba de 1,3 milioane de euro pe an, adică puţin peste 100.000 de euro pe lună, bani pe care îi vor primi pentru totdeauna Francesca Fioretti, soţia lui Astori, şi fiica lor în vârstă de doar 2 ani, Vittoria. 

Davide Astori, 31 de ani, a murit sâmbătă noaptea din cauza a ceea ce pare un atac cerebral în timp ce se afla la Udine, pentru o partidă din Serie A. S-a stins singur, în somn, şi corpul său a fost găsit duminică dimineaţa de staff-ul Fiorentinei după ce acesta nu a apărut la micul dejun. Marţi va avea loc şi autopsia care va stabili cu exactitate cauza morţii. Procuratura a deschis şi o anchetă pentru a clarifica dacă există şi suspiciuni de omucidere sau ucidere din culpă. Davide va fi înmormântat joi, la Firenze.

 
 
Loading...