Gică Popescu: "Din sezonul viitor revin în fotbal"

Ultima actualizare:

    Gică Popescufoto: Click!
Gică Popescufoto: Click!

Mai mulţi foşti jucători ai Generaţiei de Aur, printre care Gică Popescu, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Ioan Sabău, Basarab Panduru, Florin Prunea, Gică Hagi, au plecat la Cardiff, la invitaţia oficialului UEFA Ionuţ Lupescu, pentru a urmări finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi Juventus. Aici au pus la cale şi strategia pentru alegerile FRF, ei dorind să-l dea jos pe Burleanu din funcţie.

"Nu aţi văzut că dacă îndrăznim să facem aşa ceva suntem pasibili de alte lucruri? Singurul care şi-a anunţat candidatura e Burleanu, probabil dacă a făcut-o are şi o strategie pentru alegeri. În 2014, înainte de alegeri erau anumite publicaţii de sport care înştiinţau UEFA despre situaţia pe care o aveam în acel moment.

Ceea ce a făcut Bodescu e foarte, foarte grav, probabil cel mai grav lucru care s-a întâmplat în fotbalul românesc. Sunt declaraţii foarte, foarte grave. Nu cred că Generaţia de Aur se poate speria de unul ca Bodescu, nu cred. Până acum nu am discutat despre alegeri, dar poate o facem acum. Oricare dintre cei prezenţi aici ar fi mult, mult mai potrivit decât ce este acum la federaţie. E posibil ca din sezonul viitor să revin în fotbal", a spus Gică Popescu.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net