Gică Popescu: ”Pentru Ianis Hagi, Rangers este prima opțiune”

Ultima actualizare:

    Ianis HagiFoto: Guliver/ GettyImages
Ianis HagiFoto: Guliver/ GettyImages

Gică Popescu, președintele Viitorului și unchiul lui Ianis Hagi, a dat detalii despre viitorul fiului ”Regelui”. El spune că Glasgow Rangers face tot ce poate pentru a-l păstra pe român.

„Probabil se vor renegocia anumiți termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers și-l dorește foarte, foarte mult. Această nenorocire care s-a abătut asupra planetei influențează financiar. Aici nu se pune problema de decizie tehnică, pentru că decizia tehnică a fost luată”, a declarat Gică Popescu la Look Plus.

Fostul international a mai spus că Ianis vrea să continue la echipa la care a fost împrumutat în luna ianuarie de RK Genk. „Ianis își dorește foarte mult să rămână la Rangers. S-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o chimie foarte bună cu antrenorul, cu colegii, cu managementul echipei. Își dorește să rămână acolo și cred că asta se va și întâmpla, indiferent de ofertele pe care le va avea”, a declarat Popescu.

În prezent, Hagi jr (21 de ani) este împrumutat la scoțieni până la finalul acestui sezon. Apoi, Rangers are prima opțiune de cumpărare, numai că belgienii cer pe el 5 milioane de euro, cu unul mai mult decât au plătit ei Viitorului. Iar această sumă e considerată cam mare de formația din Glasgow.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net