Gigi Becali: ”Dacă nu faci schimbări, se alege praful”

Ultima actualizare:

    Gigi Becali este un patron care nu dă doi bani pe antrenoriFOTO: Sportpictures.eu
Gigi Becali este un patron care nu dă doi bani pe antrenoriFOTO: Sportpictures.eu

Patronul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut pentru prima dată că se implică în schimbările antrenorilor săi. El a și explicat de ce face asta.

”La fotbal e greu, trebuie sa fii Becali. Nu să te iei după comentatori, că ei spun că nu ai voie să faci schimbări. Pai, dacă nu faci schimbări, se alege praful! Nu se potrivește socoteala mea cu a antrenorului, pentru că el vrea performanță. Pe mine nu mă ține numai rezultatul, pe antrenor îl ține rezultatul, pe mine nu”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Apoi, a explicat cum se bagă la echipă: ”Dacă antrenorul zice eu joc cu Soiledis, că are experiență, eu îi spun nu joci cu Soiledis, joci cu Panțîru, ca să-l vând. Vrea să joace cu Adi Popa, eu îi spun să joace cu Man. L-am adus pe Adi Popa să am rezervă, nu ca să-l scot pe Man vreodată de acolo", a mai spus omul de afaceri.

Florinel Coman rămâne la FCSB

Se pare că Becali îl va avea și pentru ultimele etape de campionat pe Florinel Coman în echipă, deoarece americanii nu au mai dat nici un semn după contraoferta patronului FCSB. ”Dacă americanii acceptau oferta clubului și a jucătorului, Coman era acolo. Sperăm să revină, dar nu știu cât de serioasă a fost oferta lor. Era un contract bun pentru el, până la 25 de ani, apoi putea să rămână liber. Nu cred că o să scadă cota lui. Gigi riscă să câștige, așa a făcut mereu. Așa a câștigat sume mari, și a pierdut sume mici”, a declarat la Realitatea Sportivă fostul impresar Giovanni Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net