Gigi Becali face "revoluţie" la Steaua! Schimbări importante în echipă!

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Gigi Becali a anunţat o campanie de transferuri fără precedent în iarnă, pe lista de achiziţii fiind Lukasz Szukala şi Raul Rusescu, care vor fi împrumutaţi de la Osmanlispor, jucătorii Astrei, Alex Teixeira şi Junior Morais plus Constantin Budescu, patru fotbalişti de la FC Viitorul, atacantul dinamovist Harlem Gnohere şi golgheterul Ligii I, Azdren Llullaku de la Gaz Metan Mediaş.

"O să vină 4-5 jucători. Teixeira şi Junior Morais sunt doi, pe care sigur o să-i iau. Plus Alibec, care e trei şi patru, să spunem Budescu, dacă pot. E posibil să vină Szukala, e posibil să vină Rusescu. Negociem asta. E posibil să iau şi vreo patru de la Gică dacă mi-i dă. O să vină zece jucători. Ce să fac? Să stau să mă joc cu Dinamo fotbal. Cu Dinamo trebuie să dau 1, 2, 3-0, decapitare, du-te la galerie! M-a ambiţionat, joc cu Dinamo, să mă bată Dinamo? Dinamo trebuie să aibă numai galerie, atât. Gnohere intră pe listă numai când intră în ultimele şase luni. Am spus de Gnohere atunci, aşa rămâne, nu-mi iau cuvintele înapoi. Peste o lună, mă întâlnesc cu el, că am voie să mă întâlnesc. <Vino încoa, tată, hai să semnăm contractul!>. Gnohere e primul care o să semneze. Szukala nu mai e ca înainte, dar avem nevoi de fundaş central. Rusescu e jucătorul de care avem noi nevoie. Dau ei banii, turcaleţii, şi noi o parte. Să dea ei banii, că au bani, turcii au bani mulţi. Şi Llullaku e în cărţile noastre. Ce să fac? Să stau să joc cu Dinamo fotbal? Ceea ce fac, fac ca să mă distrez în România. Pe Dinamo trebuie să o iau să o decapitez şi să o spulber. Nu mai vreau emoţii, vreau ca fotbalul să fie pentru mine distracţie. Ca să fie distracţie trebuie să o decapitez pe Dinamo. Să nu-i mai văd. Vreau să le rup colţii la câini", a spus Becali la sport.ro.

Totuşi, Rusescu a anunţat deja că nu vrea să revină la roş-albaştrii, ci să-şi prelungească înţelegerea cu Osmanlispor.

GIgi Becali a anunţat şi plecările de la Steaua. "Se ştiu jucătorii care vor pleca. O să plece Golubovici, dacă vrea să plece, să plece! Dan Popescu o să plece, Bourceanu că nu mai are contract - poate îl mai ţinem şase luni, că ne folosim de el, că începe să crească. Aganovici mai pleacă. Mai sunt câţiva jucători pe care o să-i dăm împrumut. Achim e un jucător de care te foloseşti. Nu e vreo sculă de jucător, dar când îl bagi acolo, îl face şi el trebuşoara, cât poate şi el. Patru-cinci jucători vor pleca", a mai spus el. Tamaş era şi el pe lista plecărilor în această iarnă, dar va rămâne după ce a marcat golul victoriei în meciul cu Osmanlispor. "Tamaş, am zis că o să vedeţi. Adică să vină iarna, să-i dau vreo 50.000 amendă şi să-i spună: <bă, tată, du-te!> Dar pentru că a dat golul ăla, cu Osmanlispor, l-am şi iertat de toate păcatele", a anunţat finanţatorul Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net