Gigi Becali a recunoscut că Dică e de decor: "Va primi şi atribuţiuni! Acum eu decid tot!"

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Gigi Becali a anunţat că el e cel care hotărăşte ce se întâmplă la club, stabilind inclusiv numele căpitanului. Din spusele sale la FCSB există stăpân şi slujitori.

"Nicolae Dică nu are niciun risc, îl iubesc, nu poți da un om afară până nu îl evaluezi. Aștept să îl evaluez, iar după aceea voi lua o decizie. Când mă voi lămuri în privința lui, va primi și atribuțiuni, poate și să numească pe cine vrea căpitan, după șase luni, un an, doi ani. Deocamdată eu decid. Dică are ceva de spus la el acasă, nu la mine. MM are mai multe atribuțiuni, fiind un om vechi, doar că, bineînțeles, nu trece peste ordinul meu. MM e sus de tot în club, dar sub mine. Îl iubesc ca pe un frate, am demonstrat-o când era el la pușcărie. E băiat deștept, știe fotbal. Doar că știe la el acasă. La mine acasă eu știu mai bine! El să-și facă meseria. Când sunt eu acasă, eu pun căpitan, eu decid tot.

N-am greșit nici când l-am pus, nici când l-am scos pe Alibec din postura de căpitan. Poate vor da roade aceste puneri și aceste scoateri. Cu Alibec trebuie să lucrezi cu metode mai subtile, nu cu cele convenționale", a spus Becali la Digi Sport

Apoi, a continuat: "Eu nu știu nimic, sunt zero, n-am pretins niciodată că le știu pe toate. Doar că la mine acasă fac cum vreau. Toți cei ce au delegat competențe în România sunt pe la pușcărie, prin insolvență și prin faliment. Doar Negoiță n-a intrat în faliment, dar el are grave probleme penale. Când a fost să deleg compentețe, dacă Dumnezeu nu mă ajuta, eram în faliment și eu și copiii mei, dar am avut bani să rezist. Când Dumnezeu m-a îndrumat ce să fac, am făcut profit foarte mare. Pentru ce să dau competențe, sunt cretin la cap?!

Am luat echipa acum 15 ani. Toată lumea e distrusă, dispărută, insolventă, falimentară. Eu am rămas, sunt în profit și sunt și în fotbalul european pentru că Dumnezeu m-a ajutat. La Steaua s-au făcut minuni, Dumnezeu a făcut minuni prin mine, Gigi Becali.  Eu nu știu nimic, habar n-am, nu mă pricep, doar că Dumnezeu îmi spune cum să fac".

"Sunt tot felul de filosofi, fiecare om are filosofia lui. Acasă la tine, pe averea ta, tu trebuie să hotărăști ce faci. Cum a spus Hristos Dumnezeu, pe pământ există stăpâni și slujitori sau, cum se spune acum, angajat și patron. Am niște slujitori pe care îi pun să facă ceva. Dacă așa a spus Hristos, e o calitate pe care Dumnezeu ți-o dă de la naștere, e un har, nu e o rușine să te numești slujitor. Mă zbat pentru slujitorii mei și îi iubesc", a încheiat Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net