Gigi Becali, supărat pe toată lumea după eșecul cu Astra

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Înfrângerea în fața Astrei, scor 2-1, a aruncat FCSB pe cel mai slab loc ocupat vreodată după patru etape: 9. La finalul partidei, dar și ieri dimineață, patronul echipei, Gigi Becali, era supărat pe toată lumea. Iată ce a spus despre subiectele ”fierbinți” la Digi Sport și Pro X, posturile sale ”de casă”.

Gigi Becali despre Bălașa: ”Eu l-am umilit, dar eu am dat telefon în minutul 20, după ce a greşit, dar trebuia să se încălzească Vînă. Poate de aia m-a şi pedepsit Dumnezeu, că l-am umilit pe om, dar am fost nervos atunci, asta e, ce să fac? Trebuie totuşi să dai exemple. Dar dacă nu dai exemple? Dacă faci aşa ceva, du-te, tată, şi lasă-ne! Erau ruşi în tribună care să-l vadă, că trebuia să-l vând, d-aia l-am şi băgat. Nu i-am tăiat capul, nu i-am tăiat mâinile, ia 15.000 de euro pe lună, nu-l plângeţi!”

Despre antrenorul Toni Conceicao: ”Nu mă pricep eu, mi-au spus alţii. Jucăm cu portughezii, că eu cred că o să jucăm, iar el cunoaşte echipa aia. Zic şi eu că o să trecem de Mlada. După aia m-am gândit că are şi o ambiţie să se răzbune pe CFR, cunoaşte şi echipa CFR-ului, că a antrenat-o şi asta e un avantaj. Nu mă bag, el face totul, nu mă mai bag”.

Despre planurile de viitor: ”Mă gândeam astăzi să plec în alt campionat, nu se poate aşa ceva! Mă gândeam să cumpăr o echipă în Anglia, îmi iau toţi jucătorii, mă duc acolo. Vreau să-mi salvez banii şi investiţia. Că am jucători de zeci de milioane, Man, Tănase, Coman, Moruţan, Oaidă, Vână, Tănase. Mă duc în Anglia, cumpăr o echipă de 25 de milioane, cumpăr o echipă, mă duc acolo şi joc fotbal”.

Despre arbitrul Zoltan Kovacs: ”Două 11 metri clare, fault la gol, ca să înţeleagă toată ţara românească odată şi federaţia, şi Vassaras. Ca să audă lumea! Până când aşa? Nu le e ruşine aşa, un pic? E munca la copiii ăştia, cum joacă, cum nu joacă, îi batjocoreşti, nu ţi-e ruşine, o mizerie de om! Ce greşeală? Fault clar în faţa a lui. Dacă nu l-a văzut, să stea acasă la el, pe acolo, prin Ungaria”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net