Gigi Becali "transformă" Steaua în Metaloglobus

Ultima actualizare:

    Steaua a terminat  sezonul pe  locul secund
Steaua a terminat sezonul pe locul secund

Gigi Becali nu mai are voie să se asocieze cu brandul Steaua. Pentru a nu rămâne şi fără investiţiile din transferuri, omul de afaceri îşi ia ca “paravan” o formaţie din al treilea eşalon.

La data de 21 decembrie, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis lui Becali să se mai folosească de numele Steaua sau Steaua Bucureşti. O poate face doar cu acordul celor de la Armată, care cer şi recuperarea unui prejudiciu de 36,8 milioane de euro pentru că machidonul s-a bucurat de beneficiile mărcii în perioada 2004-2014. Dacă nu va mai avea nici o cale de atac în instanţă, pe lângă cele aproape 37 de milioane de euro pe care va trebui să le plătească, va pierde şi banii daţi pentru transferuri. De aceea, Becali are următorul plan: va înregistra contractele jucătorilor pe alt club, după care îi va lua împrumut să joace la Steaua. Astfel, în cazul în care Armata va începe recuperarea prejudiciului, Becali va băga clubul în faliment şi se va muta cu arme şi bagaje la noua formaţie, cea pe care vor fi legitimaţi toţi jucătorii. Până atunci, omul de afaceri va avea grijă ca viitorul său club să promoveze pe prima scenă. Cum trebuie să se mişte repede şi trebuie să pună ochii pe o formaţie eligibilă, Becali avea nevoie de o echipă fruntaşă din Liga a III-a. Iar aceasta era mai aproape decât şi-ar fi imaginat, numele său fiind Metaloglobus, al cărui patron e bun prieten cu el. “Până nu se rezolvă problemele astea juridice, nu mai dau bani. Sau dacă investesc, o fac la altă echipă, unde cumpăr jucătorii şi îi dau împrumut la Steaua”, a spus Becali. “Sunt în tratative cu un club şi-l pot întări cu jucători tineri. E un club care e pe primul loc în liga a III-a, Metaloglobus. Să vedem dacă mă înţeleg cu ei. Eu fac fotbal în continuare, că echipa se numeşte cum se numeşte nu am nici o treabă”, a încheiat el.

I s-a oferit Rapidul

Becali a anunţat că a avut o propunere de a prelua Rapidul, iar actualii stelişti ar fi urmat să activeze sub acest nume, dar nu a fost de acord. “A fost trimis la mine cineva de la Rapid care mi-a zis că suporterii vor ca echipei să-i spun aşa, Rapid, însă nu fac aşa ceva... Că o să joc pe Giuleşti, că pot să iau brandul ăsta, că mă transform. Nu sunt trădător şi laş. Voi fi cu Steaua până la capăt. Chiar dacă nu se va mai numi aşa, tot vor veni oamenii la stadion”, a spus omul de afaceri.

Junior Morais a semnat

simeon stalpnicul png

Fundaşul Astrei Junior Morais a parafat înţelegerea cu Steaua, mutarea urmând să se realizeze din vară, când îi expiră contractul cu giurgiuvenii. De la campioni ar putea sosi şi Teixeira, Becali dorind să-l folosească pe Boldrin ca monedă de schimb. Brazilianul va părăsi trupa din cauza randamentului slab şi a problemelor de disciplină, el lipsind şi la reunirea de ieri, acolo unde în premieră Alibec a îmbrăcat echipamentul roş-albastru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net