Golubovic de la CSMS Iaşi a sărit la bătaie cu fanii

Ultima actualizare:

    Golubovic le-a scos  două puncte din  „traistă” ieşenilorfoto: sportpictures.eu
Golubovic le-a scos două puncte din „traistă” ieşenilorfoto: sportpictures.eu

CSMS Iaşi – Dinamo a fost un meci clasic de Liga I, menit parcă să se joace oricât, dar să se încheie 0-0. Arbitrul Adrian Comănescu s-a băgat însă în seamă aiurea în minutul 90, dictând pentru moldoveni un penalty inexistent, dar nici aşa n-a avut noroc de gol.

Dinamovistul Marc a avut ghinionul să se afle lângă Ciucă în momentul când acesta a simulat jenant o împingere şi a tras lozul necâştigător. Lovitură de la 11 metri şi cartonaş galben pentru dinamovist, care era al doilea, şi a fost implicit eliminat. Bosniacul Bojan Golubovic şi-a asumat responsabilitatea executării loviturii care ar fi adus probabil victoria ieşenilor şi menţinerea pe locul doi, la un punct în spatele Astrei. Atacantul  a şutat însă catastrofal, mult peste poartă şi partida s-a încheiat până la urmă la egalitate.

După meci, fanii i-au reproşat lui Golubovic gafa făcută, iar cei mai vocali l-au înjurat ca la uşa cortului pentru prostia care a răpit echipei două puncte mari. Şi aşa frustrat de ce făcuse, bosnicaul a răbufnit şi, scăpat din braţele lui Florin Prunea, care încerca să-l ducă la vestiare, a sprintat spre criticii săi din tribună. Unii au fugit repede din zonă, dar la gard au mai rămas câţiva pe care îi avantaja fizicul într-o eventuală răfuială.

Văzând că riscă şi el destul de mult dacă loveşte cu pumnul, Golubovic s-a descărcat până la urmă doar verbal pe recalcitranţii suporteri şi a părăsit zona plin de nervi. Pentru Iaşi punctele rămân însă pierdute a doua etapă la rând pe mâna unui gafeur. Săptămâna trecută, CSMS a fost învinsă de Botoşani după ce Voicu a comis un henţ în careu de cascadorii râsului. 

Dinamo rămâne neînvinsă după 7 etape

Mircea Rednic a declarat la finalul partidei că lui Dinamo i-a trecut glonţul pe la ureche şi a recunoscut că Iaşiul merita victoria. Chiar şi aşa, după cel mai slab meci al sezonului, „câinii” rămân neînvinşi în Liga I şi staţionează pe locul doi. Singura echipă care se mai poate lăuda cu acest parcurs e Viitorul, dar trupa lui Hagi a avut meci aseară, după închiderea ediţiei, cu Concordia Chiajna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net