Banii nu aduc tot timpul fericirea şi cu siguranţă nu pot anula greşelile de strategie. O păţesc în această perioadă trei nume mari din fotbalul european care după rateuri pe bandă rulantă în campionatele interne nu se regăsesc nici în Liga Campionilor.


Real Madrid, campioana ultimelor trei sezoane ale celei mai importante competiţii intercluburi din lume, a ajuns de râsul curcilor. Pierderile lui Zinedine Zidane şi a lui Cristiano Ronaldo au pus-o pe butuci şi după două meciuri fără victorie în La Liga a venit o înfrângere la Moscova cu modesta CSKA. Mai mult decât atât, spaniolii au abifat al treilea meci la rând fără gol marcat, după 0-0 cu Atletico,şi 0-3 cu Sevilla urmând acest 0-1 în faţa ruşilor. Julen Lopetegui e deja în corzi pe Bernabeu şi e posibil să regrete amarnic că a abandonat postul de selecţioner pentru a o prelua pe Real. Ibericul se poate lua însă de mână cu Jose Mourinho, cel care are realizări similare cu Manchester United şi trăieşte umilinţa de a-şi vedea patronii americani negociind deja cu alţi antrenori.

16-sport-mourinho.jpg

jose mourinho
Jose Mourinho nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă la echipă, iar şefii lui United negociază deja cu Zidane şi Conte. După 0-0 cu Valencia italianul e cel mai aproape să-l înlocuiască pe portughez
Foto: Click!

Asta pentru că „Diavolii roşii” ocupă un incredibil loc 10 în Premier League, iar în Liga Campionilor se chinuie de asemenea ca o femeie în timpul naşterii. Lukaku şi compania au ajuns la o serie de patru jocuri fără victorie în toate competiţiile şi nimeni nu ştie când se va opri nebunia. După 1-1 cu nou promovata Wolverhampton, eliminarea în Cupa Ligii în faţa lui Derby, echipă din liga a doua, şi înfrângerea cu West Ham, scor 1-3, a venit un 0-0 agonizant cu Valencia şi e jale pe Old Trafford. Nu în ultimul rând merită amintită Bayern Munchen. Campioana din Germania a făcut 1-1 cu Ajax Amsterdam după ce nu reuşise să treacă în campionat nici de Augsburg şi Hertha, iar Nico Kovac a ajuns deja la seria care l-a demis anul trecut pe Carlo Ancelotti.

bayern.jpg

Bayern
Bayern a început sezonul în trombă, dar ceva s-a întâmplat în ultima lună cu bavarezii
Foto: AP
Loading...