Gică Hagi speră ca echipa lui să facă 90 de minute foarte bune în Olanda și spune că FCSB nu poate rata calificarea în fața slovenilor.


Extrem de critic de obicei, Gică Hagi a avut un discurs mai moderat în privința șanselor pe care le au reprezentantele fotbalului românesc de a se califica în fazele următoare ale cupelor europene. “Steaua şi-a rezolvat în mare măsură calificarea”, a spus antrenorul Viitorului. ”CFR este o echipă puternică. A fost puţin suprinsă la primul meci acasă. Are jucători de experienţă. Va trebui să aibă mai mult curaj şi se poate întoarce rezultatul.  Sper ca noi să ne ridicăm la un nivel bun. Îi ştim pe olandezi. Dacă le dai timp de gândire devin periculoşi. Sperăm să facem acolo 90 de minute foarte bune şi avem o şansă”, a concluzionat Hagi.
Surprins în prima etapă din Liga 1 de Dunărea Călărași, care s-a impus la Ovidiu, Gheorghe Hagi a vorbit cu prudență despre partida pe care formația sa o va susține astăzi, la ora 21.00, la Chiajna: ”Va fi un meci foarte greu. Va trebui să ne adaptăm la  teren, să ne adaptăm la adversar. În campionat suntem încă la început. Venim după un insucces acasă pe care nu l-am aşteptat, dar echipa a jucat fotbal, am dominat, nu am marcat. Chiajna are un lot foarte bun, experimentat, cu jucători care ştiu să se mobilizeze, cu un antrenor care are mulţi ani în fotbal, cunoaşte bine Divizia A, a fost şi la loturile naţionale. Cu siguranţă vom avea un meci dificil”, a concluzionat Hagi.

Loading...