Hagi se ia de rapidişti înaintea meciului direct: "De unde au avut bani să aducă acei spanioli şi acei cehi?"

Ultima actualizare:

    Viitorul antrenat de "Rege" a început returul cu un 0-3 în faţa Iaşiului şi se teme pentru retrogradareFoto Click!
Viitorul antrenat de "Rege" a început returul cu un 0-3 în faţa Iaşiului şi se teme pentru retrogradareFoto Click!

Rapid a câştigat surprinzător în Ghencea şi dintr-o retrogradată sigură s-a transformat într-o sperietoare pentru celelalte echipe care vor să rămână în Liga I.

Viitorul lui Gheorghe Hagi, care a dat-o grav în bară în prima etapă din retur, se teme de meciul din Giuleşti, de luni, şi îi acuză pe rapidişti de lipsă de fair play financiar. Deşi patronează şi conduce o echipă nouă, fără istorie, fără fani, fără stadion, care se antrenează la Voluntari şi joacă la Chiajna, "Regele" e dur cu Rapid, pe care o vrea în Liga a II-a. "Cluburile se plâng că nu au bani, dar au făcut câte 10-15 transferuri. Zici că nu sunt bani, dar vin jucători cu statute importante din Spania sau alte ţări. Dar asta e, o să ne batem (n.r. - pentru salvarea de la retrogradare) şi o să vedem ce o să obţinem. Dar LPF şi FRF trebuie să fie atente la lucrurile astea pentru că în joc este competiţie care trebuie să fie curată, puternică şi fair-play. În Europa, când intri în insolvenţă te duci în Divizia B. Te reorganizezi în Liga a II-a în funcţie de gravitatea situaţie. Şi Glasgow Rangers s-a dus în liga a IV-a. Dacă te reorganizezi, mergi în liga a V-a, de ce să nu mergi? Ne e ruşine? Nu trebuie să ne fie ruşine, e criză, asta e realitatea. Dar dacă e criză în fotbal, atunci să fie salarii mici. Băgăm jucători români şi tineri, o luăm de la zero", a spus Hagi.

Întrebat dacă grupările din Liga I aflate în insolvenţă ar trebui retrogradate de FRF, Hagi a răspuns: "Nu ştiu. Nu trebuie să ne aliniem la regulamentele FIFA şi UEFA? Nu suntem înscrişi acolo, nu ele ne conduc şi ne girează? Competiţia trebuie să fie fair-play, să fie curată. În Europa prima regulă pentru cluburile care intră în insolvenţă, şi cred că cei de la FRF ştiu şi ei acest lucru, este să se ducă în B. Eu dacă intru mâine în insolvenţă trebuie să mă duc în B, în C. Pentru că asta trebuie să fac. Dacă mă reorganizez, cum să plătesc salarii de 10.000? Nu ne cade bine nici nouă când vedem că se aduc jucători din Spania pe salarii mari. Înseamnă că în România sunt bani, stăm super. Financiar nu stăm bine, dar aducem jucători care costă, care au fost la Real Madrid", crede "Regele".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net