Elevii lui Ionuț Popa nu au vrut să se mai pregătească și vor boicota acțiunile clubului și-n viitor, ei fiind nemulțumiți că nu și-au primit salariile restante. Acum, după jumătate de oră de antrenament, au plecat la vestiare și nu vor să mai intre în cantonamentul pentru meciul cu Gaz Metan de luni.


”Conducerea nu este de acord cu acest lucru, e un program bine stabilit. Eu am spus că susţin şi cunosc situaţia jucătorilor, a întregului club şi sunt sută la sută  de partea jucătorilor. Dar una este situaţia, alta este manifestarea în special la joc. Lipsa de concentrare, de dăruire, de ambiţie, asta nu-mi convine. Noi suntem echipa care trăieşte prin rezultate, dacă nu avem rezultate, nu o mai ducem. De aceea trebuie să aibă altă viziune asupra lucrurilor. Jucătorii vor suporta consecinţele prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară. La Iaşi, eu am renunţat la cantonament după o serie de rezultate bune şi din 8 etape nu ştiu dacă am făcut două puncte", a spus Popa.

”Sunt așteptări pe plan financiar, ni s-a promis ceva și nu s-a respectat. Vom vedea  dacă vom face cantonament sau nu. Normal nu ar trebui să facem chestiile astea. Ni s-a promis că până la sfârșitul lunii trecute vom primi niște bani, acum noi nu știm din ce alte părți nu au venit bani și noi nu am primit, ei trebuie să se țină de cuvânt", a spus și fundașul Cristi Bocșan.

 
 
Loading...