Căpitan al echipei Manchester United, Harry Maguire a petrecut ultimele două nopți în arest, după un conflict cu un grup de englezi pe Insula Mykonos din arhipelagul elen. Apărătorul va compara astăzi (sâmbătă, 22 august), în fața unui judecător.


Potrivit dailymail.com,  fotbalistul ar fi atacat poliţiştii care au intervenit pentru a calma situaţia. Maguire a petrecut noaptea într-o celulă, alături de fratele său și un prieten, de 28, respectiv de 29 de ani. 
Avocat al fotbalistului, Konstantinos Darivas a declarat pentru presa locală: „Totul merge bine. Maguire neagă acuzațiile”. Acesta a mai spus că sportivul este într-o „stare bună” deși a petrecut două nopți în detenție.  
Pe de altă parte, Manchester United, clubul la care este legitimat Harry Maguire, a precizat, într-un comunicat, că fotbalistul a cooperat total cu autorităţile elene: “Am luat la cunoştinţă de presupusul incident în care a fost implicat Harry Maguire, în Mykonos. Harry a fost contactat şi el cooperează total cu autorităţile din Grecia. Din acest moment nu vom mai face alte comentarii”.

 
 
Loading...