Hoban, victoria carierei la Milano

Ultima actualizare:

    Hoban şi colegii lui au produs surprizaFoto: Guliver/ GettyImages
Hoban şi colegii lui au produs surprizaFoto: Guliver/ GettyImages

Liga Campionilor a fost cam interzisă românilor în acest sezon, unul singur jucând în prima etapă din grupe. Liga Europa pare însă mult mai accesibilă pentru noi, iar serile de joi vor avea de acum sare şi piper.

Alături de Steaua şi Astra, alţi fotbalişti români trag tare pentru calificarea în faza superioară a competiţiei cu echipe din străinătate. Unii se chinuie, dar altora le merge ceas. Iar prima zi a fost de senzaţie pentru trei dintre ei. Ovidiu Hoban şi echipa lui, Hapoel Beer Sheva, au furnizat surpriza zilei câştigând cu 2-0 la Milano, contra lui Inter. 

Chipciu se simte perfect în Belgia
Chipciu se simte perfect în Belgia

Palacio şi compania au fost şocaţi de evoluţia campioanei Israelului, care nu a oferit nici o şansă băieţilor lui Frank de Boer. Mijlocaşul nostru a evoluat toate cele 90 de minute şi a fost impecabil în faţa trioului Felipe Melo, Brozovic, Gary Medel. Apoi, la Bruxelles, cei doi foşti stelişti au început şi ei cu dreptul aventura europeană cu Anderlecht. Alex Chipciu şi Nicuşor Stanciu au fost titulari în faţa azerilor de la Gabala, care au rezolvat partida încă din prima repriză, încheiată cu 2-1 pentru belgieni. Golul de 3-1, care a adus liniştea şi a stabilit şi scorul final, a fost marcat însă din pasa lui Stanciu, în minutul 77. Fostul decar al Stelei a rămas pe teren până la final, în timp ce Chipciu a fost înlocuit în minutul 73.

Tot integralist a fost şi Ciprian Tătăruşanu la Fiorentina, care a încheiat fără gol primit în deplasarea de la PAOK Salonic. Nu în ultimul rând, Ioan Hora, golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut, a debutat la Konyaspor în Liga Europa. Din păcate a jucat doar ultimele 20 de minute, iar turcii au pierdut în faţa lui Şahtior Doneţk, scor 1-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net