I-au făcut în ciudă lui Gigi Becali!

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Ardelenii din Gruia au parte de sărbători liniştite. Şi asta pentru că au terminat anul cu o victorie, 1-0, în deplasare la Astra, succes care îi menţine în lupta pentru titlul. Golul de trei puncte al CFR-ului a fost marcat de fundaşul Piccolo, care a speculat o eroare a apărării lui Selymeş.

Nuno Diogo, făcut KO. Titularizat în apărare în absenţa căpitanului Ricardo Cadu, portughezul Nuno Diogo nu a terminat partida în teren.

Apărătorul a fost contrat puternic de Fatai în minutul 24 şi nu a mai putut continua meciul.

Nuno Diogo a acuzat dureri puternice în abdomen şi a fost înlocuit cu Ionuţ Rada.

simeon stalpnicul png

Haţegan, decizii contestate. Centralul partidei de la Ploieşti i-a scos din sărite pe oficialii ambelor echipe.

Conducătorii Astrei s-au plâns că Haţegan nu a dictat eliminare la un fault dur al lui Nuno Diogo, pentru ca apoi să „închidă" ochii la un henţ în careu făcut de Renan în propriul careu, în minutul 17.

Mijlcoaşul CFR-ului a oprit mingea cu mâna, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Haţegan i-a nemulţumit şi pe clujeni când nu l-a eliminat pe Fatai pentru o "talpă" asupra lui Nuno Diogo.

Mureşan anunţă schimbări. Preşedintele din Gruia a spus că rezultatul din ultimul meci al anului va înfluenţa planurile CFR-ului pentru retur.

„Avem un lot de 26-27 de jucători, unde vreo doi, trei sunt în plus. E posibil să ne despărţim de ei. Nu vom face însă achiziţii spectaculoase. Maximum vom aduce un mijlocaş", a spus Mureşan.

Acesta a criticat starea terenului: „La Ploieşti, am jucat pe maidan. LPF ar trebui să interzică disputarea partidelor pe asemenea maidane".

Tibor Selymeş, ca şi demis de la Astra. Ploieştenii au încheiat anul pe locul 9, ceea ce l-a enervat pe patronul Ioan Niculaie.

După meci, directorul general al clubului, Petre Buduru, a lăsat de înţeles că antrenorul Tibor Selymeş nu va continua la Astra.

„Selymeş, oricum, venise la noi, mai degrabă pentru a asigura interimatul până la finalul anului. În iarnă, vom vedea ce antrenori sunt liberi de contract pentru a găsi soluţia cea mai potrivită", a spus Buduru.

Ai un pont despre fotbaliştii din Liga 1?

Sună-ne la 0372.130.111 sau scrie-ne la redactie@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net