Sfârșitul de an i-a fost propice lui Ianis Hagi. Internaționalul român a izbutit să înscrie în ultimele două partide pe care le-a disputat pentru liderul campionatului Scoției. Internaționalul român a sărbătorit Crăciunul la Glasgow, alături de familia sa.


Mai întâi, în 23 decembrie, Ianis le-a perforat poarta celor de la St. Johnstone (3-0). Titularizat de Gerrard, acesta a înscris în minutul 47, fiind înlocuit pe final de meci (min. 82). Celelalte goluri au fost reușite de Roofe (min. 24) şi Kamara (min. 31). Apoi, în 26 decembrie, Ianis Hagi a adus victoria lui Glasgow Rangers în disputa cu Hibernian (1-0), din etapa cu numărul 20. Reușita sa a venit în minutul 33, fiind schimbat după mai bine de o jumătate de oră (min. 67). Grație și golurilor românului, Rangers e lider cu 56 de puncte, fiind urmată de marea rivală Celtic (37), care are însă patru meciuri mai puțin, Hibernian (36 de puncte în 20 de meciuri) și Aberdeen (35 / 18).
Cum în Scoția nu se face pauză în timpul Sărbătorilor, Ianis Hagi nu a putut să petreacă în România Crăciunul. Astfel că familia lui a fost alături de el, la Glasgow. Mai mult decât  atât, mama sa i-a gătit mâncare românescă după golul înscris cu St Johnstone.

 
 
Loading...