Ianis Zicu: «Vreau să mă întorc la Rapid!»

Ultima actualizare:

Fostul jucător al lui Dinamo, Rapid şi Poli Timişoara a plecat iarna trecută în Coreea de Sud, la Pohang Steelers, dar nu s-a acomodat în Asia.

La mii de kilometri, Ianis Zicu suferă de dor de casă, a intrat în dizgraţia antrenorului, pentru că acesta nu l-a mai utilizat ca titular în ultimul timp, n-a mai marcat de trei luni şi s-a îngrăşat din nou.

Toate acestea îl determină pe Zicu să-şi dorească să plece de la Pohang şi să renunţe la o parte din salariul de 1 milion de euro pe sezon. Surprinzător, el recunoaşte că ar vrea să se întoarcă în România.

„Îmi doresc cel puţin încă un trofeu cu Rapid şi nu am să neg faptul că îmi doresc să ajung din nou la Rapid. În Giuleşti, jucătorii simt suportul necondiţionat al galeriei, iubirea pentru fotbal este diferită, iar toate scandalurile din fotbalul românesc pălesc în faţa pasiunii pentru Rapid! Pentru mine, în România primele două opţiuni sunt Rapid şi Timişoara, dar totul ţine de conducerea clubului Rapid. Eu îmi doresc să simt din nou starea de spirit din Giuleşti", a fost declaraţia lui Zicu.

Altfel, Copos l-a sunat ieri pe Costin Lazăr şi a încercat să-l readucă la Rapid pe mijlocaşul lui PAOK Salonic.

„Mie nu mi s-a propus o micşorare a contractului şi am de gând să mai rămân în străinătate o perioadă. Nu revin la Rapid", a spus Lazăr. În altă ordine dei idei, Rapid a câştigat ieri primul amical jucat în Scoţia, 5-2 în faţa lui Morton Greenock, Liga a II-a scoţiană. Pentru români au marcat Grigorie, Roman, Sburlea şi Herea de două ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net