Îl salvează golul de la Iaşi? Ce zice Tamaş de amenda de 50.000 de euro

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş va plăti scump ultima escapadă bahicăFoto Click!
Gabi Tamaş va plăti scump ultima escapadă bahicăFoto Click!

Gabi Tamaş a marcat primul său gol pentru Steaua, în meciul din deplasare cu CSMS Iaşi, într-un moment în care fundaşul are zilele numărate la echipa patronată de Gigi Becali.

Cu reuşita spectaculoasă din Copou, gol de la 30 de metri, internaţionalul stelist a încheiat în glorie o săptămână de coşmar, în care a fost pus la zid pentru o escapadă bahică petrecută în Centrul Vechi al Capitalei. Finanţatorul roş-albaştrilor n-a acceptat acest derapaj şi l-a ameninţat pe Tamaş cu o amendă-record, de 50.000 de euro.

"Patronul poate spune orice. El este conducătorul echipei şi poate critica pe oricine. Nu mi-a zis nimic mie. Dacă voi fi amendat, voi plăti amenda. Cine greşeşte, plăteşte. Amenda e mare? Poate nu-mi ştiţi salariul. Cine ştie? Dacă amenda e mare, înseamnă că şi salariul e la fel, nu?", a spus Tamaş. 

"Cum să fie iertat pentru aşa ceva? Nu asta e problema mea, lasă-l să bea! Sunt altele mai grave, pe care nu le ştiţi voi. El a venit mirosind a băutură la antrenament, iar când a fost beat nu a mai venit deloc! Asta nu mai e în regulă. Ce-i aia consens? Nu o să accept aşa ceva niciodată. Ştiu ce o să fac, dar nu vă pot spune", spunea Becali înainte de întâlnirea de la Iaşi.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net