Încă un pas spre Euro! ”Tricolorii” au remizat la Belfast cu Irlanda de Nord, 0-0, și rămân lideri în grupă

Ultima actualizare:

    Keșeru a făcut mare risipă de energie în meciul cu Irlanda de Nord
Keșeru a făcut mare risipă de energie în meciul cu Irlanda de Nord

România și-a consolidat prima poziție în grupa de calificare la Campionatul European din Franța, de anul viitor.

Fotbaliștii lui Anghel Iordănescu au plecat neînvinși din deplasarea din Irlanda de Nord, meci în care Tătărușanu a fost cel mai bun om al nostru. Portarul Fiorentinei a avut câteva intervenții salvatoare în fața lui Lafferty și Norwood. Astfel, după șase jocuri ”tricolorii” acumulează 14 puncte și au doar un singur gol primit în actuala campanie de calificare la turneul final.

”Tricolorii”, în haine noi. Fotbaliștii lui Anghel Iordănescu au evoluat aseară, la Belfast, pentru prima dată în noul echipament oferit de firma Joma, cea care a devenit recent sponsorul tehnic al Federației Române de Fotbal.  ”Tricolorii” au jucat mai bine de patruzeci de ani în echipament Adidas.

Pintilii, rană deschisă la picior. Meciul cu Irlanda de Nord a fost unul intens, deși n-au fost multe ocazii de gol. Fotbaliștii au făcut risipă de efort, n-au lipsit deloc intrările dure, la limita regulamentului, dar au fost și momente tensionate, provocate de gesturi mai puțin sportive. Un asemenea episod s-a consumat în minutul 28, când Pintilii a intrat cu talpa la un adversar. ”Șifonat” a ieșit tot mijlocașul român, care s-a ales cu un cartonaș galben, dar și cu o rană deschisă, urâtă, pe tibia piciorului drept. A primit îngrijiri medicale și a dus meciul mai departe, dar va rata duelul cu Ungaria, din cauza cartonașelor galbene.

Andone, debut la națională.  Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a debutat aseară la echipa națională. Venit din Primera Division, de la retrogradata Cordoba, atacantul a fost introdus pe teren în ultimele 20 de minute ale jocului cu Irlanda de Nord. Aceasta a fost a doua convocare pentru Andone, la meciul de la Ploiești, cu Feroe, fiind doar rezervă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net