Clubul englez Aston Villa a anunțat că Ron Smith, tatăl antrenorului Dean Smith, a murit la 79 de ani. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu patru săptămâni.


Gruparea din Birmingham a transmis condoleanțe antrenorului său într-un comunicat: "Familia Aston Villa anunţă cu tristeţe că Ron Smith a murit la 79 de ani. Ron, care locuia într-o casă de îngrijire după ce a fost diagnosticat cu demenţă în urmă cu şase ani, a contractat coronavirusul în urmă cu patru săptămâni şi după o scurtă perioadă în spital a murit cu familia aproape de el. Suporter pe tot parcursul vieţii, Ron a fost steward la Villa Park timp de mai mulţi ani şi a transmis copiilor săi dragostea lui pentru club".
Fost jucător de fotbal, Dean Smith (49 de ani) este managerul echipei Aston Villa din octombrie 2018. El a mai antrenat formaţiile Walsall (2011-2015), pentru care a și evoluat între 1989 și 1994, şi Brentford (2015-2018).
Smith nu este singurul om de fotbal ce activează în Anglia care și-a pierdut rude în timpul pandemiei de COVID-19. Luna trecută, managerul echipei Manchester City, Pep Guardiola, şi-a pierdut mama după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Ea a murit la Barcelona, la vârsta de 82 de ani. 

Loading...