Ionuț Negoiță nu înțelege de ce sunt nemulțumiți dinamoviștii: ”Au primit salariul pe ianuarie”

Ultima actualizare:

    Ionut NegoităFOTO: Sportpictures.eu
Ionut NegoităFOTO: Sportpictures.eu

Scene incredibile pentru un club de talia lui Dinamo. ”Câinii” au refuzat să se prezinte la amicalul programat sâmbătă după-amiază, la Voluntari, cu formația locală, acuzând că fotbalul nu se poate juca pe burta goală. Patronul spune că jucătorii nu ar avea motive prea mari de nemulțumire, pentru că ”au primit salariul pe luna ianuarie”.

După victoria cu 1-0 obținută în fața Rapidului, în primul meci amical al acestei perioade, toată lumea aștepta cu sufletul la gură întâlnirea cu FC Voluntari, de sâmbătă. Au rămas toți în așteptare, inclusiv jucătorii de la Voluntari, care s-au uitat lung pe drum în așteptarea mașinilor personale cu care ar fi trebuit să ajungă dinamoviștii la stadionul ”Anghel Iordănescu”. ” Când am venit la stadion, mi-au zis jucătorii că nu mai jucăm, eu am zis că jucăm sută la sută. Rău e că nu ne-am putut face antrenamentul, meciul, conta foarte mult pentru noi. Acum, băieţii au ieşit deja la antrenament, ne facem antrenamentul”, a declarat, imediat după anularea amicalului, directorul sportiv al celor de la Voluntari, Florin Cernat.

Ce se întâmplase de fapt? Dinamoviștii, sătui de atâtea promisiuni, au decis să pună piciorul în prag și să facă grevă. Fundașul Ricardo Grigore, devenit ușor-ușor unul dintre liderii vestiarului ”câinilor”, a fost cel care a explicat situația, luând peste picior conducerea clubului: ”Nu am boicotat meciul împotriva Voluntariului. Am avut o discuţie cu conducerea, am decis să nu jucăm acest meci pentru că nu eram concentraţi. Ne gândeam când ne intră banii şi am vrut să ştim mai clar când vor intra banii. Acum totul sper să decurgă aşa cum ni s-a promis. Sunt încrezător că plecăm de la un moment zero, să scoatem maximum din ce a mai rămas din acest sezon, cu o prioritate foarte mare pe finala Cupa României. Eu nu cred că vom avea probleme cu retrogradarea", a declarat Grigore, la Telekom Sport.

Ionuț Negoiță: ”Sunt proprietar la Dinamo pentru că nu am de ales”

Patronul Ionuț Negoiță, a vorbit ieri despre situație și, ca de obicei, spune că nu își reproșează nimic și că, practic, e ținut cu forța ca proprietar al echipei în care oricum nu investește nici un ban. ”Sunt proprietar la Dinamo pentru că nu am de ales. Nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă la club. Le-am zis celor de acolo să găsească soluții. Nu văd de aș rămâne captiv sau cu sila”, a declarat el la ProX. După care le-a dat dreptate doar în parte jucătorilor, pentru că aceștia ”au primit salariile pe ianuarie”! Iar acum suntem în luna iunie!

Cert este că speranța sunt tot suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, care, prim programul ”Doar Dinamo București” fac eforturi pentru a strânge 150.000 de euro, astfel încât în zilele următoare, înaintea meciului cu Chindia Târgoviște, să li se achite un salariu fotbaliștilor. ”Jucătorilor li s-a promis că vor primi salariile pentru că aveam două variante. Ori vin 500.000 de euro de la spanioli, ori 150.000 de euro de la fani. Nu s-a accesat niciuna dintre aceste sume. Sperăm că săptămâna viitoare să vină o parte din bani”, a declarat Ionuț Negoiță la Pro X.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net