Iordănescu s-a împăcat cu Piţurcă

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Anghel Iordănescu, a declarat că a purtat marţi o discuţie cu selecţionerul Victor Piţurcă şi-au lămurit problemele. "Piţi" îl evita pe "General" de când acesta a fost numit oficial al FRF şi anunţase că nu va accepta să-l aibă ca şef.

"Relaţia cu Victor Piţurcă eu zic că este una bună. Este şi în interesul lui şi în interesul meu ca să fie o colaborare bună, rodnică. Acum două zile am mai avut o discuţie cu el, şi eu zic că lucrurile au intrat pe făgaşul normal. El e conştient, şi la fel şi eu, că avem un singur obiectiv, calificarea echipei naţionale", a spus Iordănescu.

Reeditare România - Argentina de la CM 1994?

Iordănescu a anunţat că federalii încearcă să organizeze un meci demonstrativ România - Argentina de la CM 1994 înaintea amicalului dintre cele două reprezentative de la data de 5 martie, de pe Arena Naţională. "A fost o discuţie, însă mi-e greu să dau amănunte. Dar este adevărat, preşedintele Mircea Sandu a iniţiat acest demers. Nu pot să dau mai multe detalii, dar toată lumea s-ar fi bucurat ca în deschiderea amicalului naţionalei să joace şi echipa din '94 cu Hagi şi Gică Popescu împotriva lui Batistuta şi ceilalţi. Suprafaţa de joc nu ar avea de suferit pentru că jucătorii celor două echipe vor demonstra pe teren că mai sunt în stare să alerge, nu o să fie acele atacuri să sară brazde sau gleznele adversarilor", a precizat Iordănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net