Cristiano Ronaldo a primit luni seara, la gala FIFA de la Londra, pentru al doilea an consecutiv premiul The Best, acordat celui mai bun forbalist. El a fost însoţit la ceremonie de iubita lui, Georgina Rodriguez, care a atras toate privirile cu burtica ei de gravidă.


Însărcinată în opt luni, iubita portughezului este alături de fotbalist de aproape doi ani. Ea este prima femeie cunoscută lăsată gravidă de Ronaldo, care mai are trei copii făcuţi însă cu mame purtătoare.

În vârstă de 22 de ai, Georgina a arătat superb, suportând cu stoicism cele aproape trei ore pe care a fost nevoită să le petreacă în sală sau pe covorul roşu, la poze, alături de iubitul lui cu zece ani mai mare.

"Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, şi lui Neymar şi lui Messi. Colegilor, antrenorului meu, preşedintelui. Este un moment foarte important pentru mine. Este minunat să fiu aici alături de aceşti jucători mari", a spus Ronaldo după primirea trofeului, arătându-i pe cei care erau alături de el pe scenă şi au prezentat momentul, brazilianul Ronaldo şi argentinianul Diego Maradona.

cristiano_ronaldo_iubita_gravida_1.jpg

cristiano ronaldo iubita gravida
Cristiano Ronaldo, alaturi de fiu si de iubita gravida, pe covorul rosu
FOTO: Guliver/ GettyImage
 
 
Loading...