Stanciu şi compania n-au fost singurii români implicaţi marţi seara în preliminariile Ligii Campionilor, câţiva conaţionali atacând grupele acestei competiţii cu echipe din străinătate. Şi nu s-au descurcat deloc rău.


La Razgrad, Ludogoreţ a remizat, scor 2-2, cu Partizan Belgrad, iar românii au fost în centrul atenţiei. Doar Cosmin Moţi a fost titular în apărare, Claudiu Keşeru şi Andrei Prepeliţă rămânând pe bancă. Bulgarii au deschis scorul înainte de pauză, când Moţi i-a pasat decisif lui Cafu, dar la reluzare, sârbii au întors la 2-1 în 20 de minute. Fostul vârf al Stelei a fost atunci aruncat în luptă şi a egalat în minutul 76, din pasa aceluiaşi Moţi, transformat în servant de clasă la această partidă. S-a încheiat 2-2, iar la returul de la Belgrad, sârbii au acum prima şansă.

De asemenea, Alexandru Chipciu a fost titularizat pentru prima dată la Anderlecht Bruxelles, într-un meci oficial, chiar la Rostov, în preliminariile Ligii Campionilor. Nu s-a remarcat decât prin încasarea unui cartonaş galben şi a rezistat pe teren doar 69 de minute, fiind primul schimbat la belgieni. Şi aici a fost 2-2, iar după prima manşă din Rusia, Anderlecht are la mâna ei calificarea pe Konstant Vanden Stock. Vezi mai jos toate rezultatele serii!

untitled.jpg

Rezultatele serii de marţi în Liga Campionilor
Foto Click!
 
 
Loading...