Liberi pentru naţională

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic  s-a despărţit de  Dinamo în urmă  cu o lună
Mircea Rednic s-a despărţit de Dinamo în urmă cu o lună

Multe voci susţin faptul că naţionala României va avea în premieră un selecţioner străin. Totuşi, pe lista lui Răzvan Burleanu se află şi tehnicienii români care şomează în acest moment.

Cum preliminariile CM 2018 bat la uşă (România joacă primul meci la 4 septembrie, cu Muntenegru), şefii Federaţiei trebuie să se mişte repede şi să stabilească cine se va ocupa de pregătirea naţionalei după iminenta despărţire de „Generalul” Iordănescu. Primele variante luate în calcul de Răzvan Burleanu sunt din străinătate, singurele indicii de până acum ducându-ne spre un antrenor croit pe filieră germană. Negocierile vor fi îngreunate însă de austeritatea financiară a FRF, astfel că nu e exclus ca Răzvan Burleanu să se reorienteze rapid spre piaţa internă. Aici soluţiile nu sunt multe, în condiţiile în care antrenori precum Cosmin Contra sau Dan Petrescu tocmai au semnat contracte noi cu echipe de club. „Nu m-a căutat nimeni de la Federaţie, aşa că nu puteam să mai aştept”, s-a justificat „Guriţă” Contra, proaspăt instalat la Alcorcon, în Spania. În schimb, cu telefonul deschis în aşteptarea unui apel de la Burleanu stau Mircea Rednic (aflat în vacanţă după plecarea de la Dinamo), Costel Gâlcă (liber după despărţirea de Espanyol Barcelona) şi Ladislau Bölöni, care n-a mai antrenat de aproape un an. Toţi trei deţin atuul că au lucrat, mai mult sau mai puţin, peste hotare, aspect care l-ar mulţumi oarecum pe Răzvan Burleanu.

Edi Iordănescu, varianta surpriză!

Există şanse ca naţionala să scape de un Iordănescu, dar să dea peste altul. Asta pentru că Edi Iordănescu, fiul seniorului Anghel, s-a despărţit ieri în mod oficial de Pandurii Târgu-Jiu din cauza problemelor financiare ale echipei gorjene. Antrenor tânăr şi cu chef de muncă, Edi Iordănescu ar putea fi elementul-surpriză în discuţiile pe care Anghel Iordănescu le va avea în aceste zile cu Răzvan Burleanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net