Lucescu chiar a fost furat de arbitrii!

Ultima actualizare:

"Este dificil să comentez un astfel de meci. A fost un rezultat ruşinos. Dar dacă analizezi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, noi am jucat mai mult împotriva arbitrului. Să analizăm puţin. În primul rând, faulturile comise de Donati. A comis cinci la rând, arbitrul trebuia să intervină şi să acorde al doilea cartonaş galben. Imediat cum a început repriza a doua, arbitrul le-a acordat un penalty. Darijo nici nu a atins adversarul, doar statea acolo.

Dar asta nu a fost totul! A mai fost o fază, la centrarea lui Douglas mingea a atins braţul lui Rolfes. A fost cu siguranţă penalty! După acest moment a venit contraatacul lor din care s-a marcat golul trei, marcat 100% din poziţie de ofsaid. Dacă se compară lovitura de la 11 metri din meciul cu Manchester care nu a fost acordată şi cea din meciul cu Leverkusen, este o mare, mare diferenţă.", a spus Mircea Lucescu pentru site-ul oficial al lui Şahtior.

"Din nefericire, există o lipsă de respect pentru Şahior. Poate că domnul Collina, supervizorul arbitrilor din Europa, ar trebui să se gândească la asta. În două meciuri consecutive din Ligă rezultatele au fost decise de arbitraj. Am 90 de meciuri în Liga Campionilor, imediat simt când se întâmplă ceva! La fel a fost şi la Galatasaray sau Beşiktaş",  a mai spus antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net