Alte articole

Mircea Lucescu a plecat de la Şahtior după 12 ani, alegând o nouă provocare la ruşii de la Zent Sankt Petersburg. Spre deosebire de Ucraina, unde se bătea doar cu Dinamo Kiev, românul ştie că de această dată va avea concurenţă mare şi nu vrea să dea greş din prima.


Astfel, chiar dacă are o echipă care valorează câteva sute de milioane de euro şi jucători ca Hulk, Danny sau Witsel, Lucescu cere întăriri şi are o listă clară. Pe ea se află două nume de la fosta echipă, Marlos şi Taison, pe care se oferă 35 de milioane de euro, dar şi un român: Denis Alibec. Vârful campioanei României, Astra Giurgiu, e pe placul lui "Il Luce" şi tehnicianul în vârstă de 70 de ani e tentat să-i dea o şansă după Euro 2016. Presa din Rusia anunţă că Lucescu are de gând să facă şi puţină curăţenie în lot, câţiva fotbalişti cu salarii imense dar care n-au confirmat urmând să plece din "Oraşul Ţarilor".

Mircea Lucescu a semnat pe două sezoane cu Zenit şi are ca obiectiv titlul şi Liga Campionilor, ambele deziderate ratate în acest sezon de trupa din Sankt Petersburg, care a încheiat pe locul 3.

 
 
Loading...