Lucescu jr, şeic la arabi

Ultima actualizare:

    Lucescu junior  a mai antrenat  în Golf pe El JaishFoto: Sportpictures.eu
Lucescu junior a mai antrenat în Golf pe El JaishFoto: Sportpictures.eu

Răzvan Lucescu a ales calea exilului după perioada Petrolul, în care s-a convins că greu se mai poate face performanţă în fotbalul românesc. În 2014 a plecat în Grecia, dar după o perioadă bună s-a ales praful şi acolo. Noroc că nu duce lipsă de oferte!

Lucescu junior şi echipa lui s-au zbătut anul trecut la retrogradare, evitând-o abia pe final de campionat. Românul a sperat că şefii clubului vor întări echipa pentru a nu mai avea aceste emoţii şi în această stagiune, dar nu s-a întâmplat aşa. În aceste condiţii, Răzvan Lucescu a anunţat că la finalul sezonului va pleca de la Xanthi. Din fericire pentru el, se poate salva şi mai devreme!

Skoda e penultima în clasament, cu două puncte acumulate în primele patru meciuri, şi fostul rapidist vrea să-şi ia zborul înainte ca lucrurile să se împută de tot. Iar varianta pe care o are e senzaţională, cel puţin din punct de vedere financiar. Al Hilal, supranumită Real Madridul Asiei, l-a concediat pe uruguaianul Gustavo Matosas, iar saudiţii îl vor pe Lucescu junior în locul său. Îi oferă un contract pe doi ani, la finalul cărora ar câştiga în total 2,5 milioane de euro. Presa din Grecia şi cea de la Riadh dau mutarea ca şi făcută, tot ce trebuie să se întâmple este o reziliere amiabilă a contracului lui Răzvan cu Skoda. Aici poate fi o mică problemă pentru că elenii ar dori o despăgubire pentru a-şi da acceptul. Lucescu junior s-ar întoarce în Deşert după doar doi ani, el mai antrenând în Qatar, pe El Jaish.

Calcă pe urmele lui Olăroiu şi Reghecampf 

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Al Hilal, echipa familei regale din Arabia Saudită, a avut de-a lungul timpului o mare înclinaţie spre români. Ilie Balaci a fost primul nostru tehnician care i-a antrenat pe albaştri, în 1997. La rând a venit Anghel Iordănescu, apoi din nou fostul craiovean, în alte două mandate. De curând, numele lui Al Hilal a fost legat de Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf, cei doi foşti stelişti având însă parcursuri diferite. Primul a rezistat două sezoane şi a câştigat titlul, iar al doilea a sfârşit demis cu scandal.  

Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net