Lui Tamaş i-a sunat ceasul!

Ultima actualizare:

    Tamaş mai are doi  ani de contract  cu Steaua, dar  va trebui să-şi  caute altă echipă după ce nu s-a trezit în dimineaţa jocului cu PanduriiFoto Click!
Tamaş mai are doi ani de contract cu Steaua, dar va trebui să-şi caute altă echipă după ce nu s-a trezit în dimineaţa jocului cu PanduriiFoto Click!

Gabi Tamaş a comis-o din nou, iar antrenorul său şi totodată fostul său coleg de la echipa naţională nu l-a iertat. Apărătorul de 31 de ani a anunţat că nu i-a sunat ceasul pentru a ajunge la timp la reunirea pentru meciul cu Pandurii, dar o poză de pe instagram a dezvăluit adevăratul motiv: în noaptea premergătoare a petrecut peste limită.

Steliştii i-au învins la Severin pe gorjenii lui Iordănescu, 3-0, deşi au avut o apărare improvizată. Printre absenţii de marcă a fost Gabi Tamaş, iar la finalul jocului tehnicianul Mirel Rădoi a explicat motivul. “Nu s-a prezentat la antrenament şi primul lucru pe care l-am comunicat când am intrat în vestiar a fost că vreau disciplină. Nu poate face parte din lotul nostru, nu poate strica atmosfera şi cât voi fi eu aici, nu va mai juca”, a spus antrenorul. Apoi, a continuat: “Motivul lui pueril că nu s-a trezit, nu e adevărat. Ştiu ce a făcut”. Şi, într-adevăr, Tamaş a minţit. El a postat pe instagram joi noaptea o poză în care apare alături de Marius Niculae la o terasă din Centrul Vechi. Aici a stat până în jurul orei 23.00 şi apoi a plecat acasă, ştiind că dacă va fi prins după miezul nopţii în oraş va primi o amendă de 10.000 de euro. Însă, convins de un alt prieten, a decis să mai dea o tură în oraş şi a petrecut până dimineaţa într-un local din Herăstrău, unde totul a fost stropit cu alcool din belşug. Din păcate, Tamaş nu e la prima abatere disciplinară.

  • În 2004 a distrus, alături de câţiva prieteni, un restaurant din Poiana Braşov.
  • Un an mai târziu a provocat o bătaie generală într-o discotecă din Braşov, la doar câteva ore după ce Dinamo jucase cu Jiul Petroşani.
  • După patru ani, a băut într-un local din Bucureşti şi la ora cinci dimineaţa l-a sunat pe preşedintele Badea. “Mă apuc de K1. Nu mai vreau să joc fotbal”, i-a spus acestuia.
  • În 2009 a fost trimis la Dinamo II după ce s-a îmbătat în cantonamentul din Turcia şi a chemat maseurii la trei dimineaţa. A vrut să-l bată şi pe secundul de atunci, Jean Vlădoiu.
  • Un an mai târziu s-a îmbătat la nunta fratelui său şi a vrut să lovească ospătarii, care nu-l mai serveau cu alcool.  
  • În 2011 a ratat turneul naţionalei în America de Sud, din cauza unui chef ce a durat până dimineaţa.
  • În acelaşi an, înaintea unui amical al României cu San Marino, s-a îmbătat cu Mutu şi a fost exclus din lot.
  • În 2013 a petrecut toată noaptea în Bucureşti, după care a spart geamul unei scări de bloc şi s-a culcat pe un preş. I s-a făcut dosar penal şi a fost condamnat la opt luni cu suspendare. A făcut circ la secţia unde a fost dus.
  • Tot în acea perioadă, în timpul unui şpriţ, l-a lovit pe Daniel Pancu.
  • În toamna lui 2013 a fost dat afară de la CFR fără să apuce să joace, după ce a petrecut până dimineaţă.

«E un caz medical şi poate deveni o dramă socială»

Oficialul dinamovist Cornel Dinu îl cunoaşte de mulţi ani pe Gabi Tamaş şi acum a comentat episodul: “El este un caz medical şi este de mult. La 17 ani era un copil de îl puneai la rană, nu se anticipa acest viitor al lui. Este păcat pentru un om de o aşa calitate cum a fost să ajungă caz medical. Poate să devină o dramă socială dacă continuă pe drumul ăsta”, a spus “Mister”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net