Mai rămâne Marica la Steaua? “Voi vedea de la vară ce voi face”

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica
Ciprian Marica

Atacantul spune că ar putea continua la roş-albaştrii şi sezonul următor, totul urmând a fi negociat cu Gigi Becali. El a mai vorbit despre obiectivele ratate şi despre accidentările suferite.

"Patronul echipei nu a spus nimic despre o plecare a mea de la Steaua, am văzut interviul dânsului. S-a interpretat. Nu a existat vreo discuţie despre o despărţire. Aşteptăm să terminăm acest sezon, apoi stăm de vorbă. Aşa scrie în contract. Ne vom aşeza la masă şi vom vedea care e cea mai bună soluţie. Nu pot să zic acum ce voi face la vara, să aşteptăm să se termine campionatul si vom vedea, sunt mai multe soluţii", a spus Marica la Digi Sport.

"Eu sunt dezamăgit, am venit cu gândul să iau titlul şi să prind naţionala. Nu regret însă decizia, regret doar că nu am putut să îmi ajut mai mult echipa. Regret că m-am accidentat şi că am revenit prea devreme. Dar am făcut asta pentru că echipa avea nevoie de un vârf împins, eram într-o situaţie grea", a mai spus atacantul.

"Pentru mine fotbalul e pe primele 10 locuri în viaţă. Dar am avut ghinionul cu accidentarea, eu în niciun moment nu am putut să mă duc la Laur şi să îi zic: "Sunt 100%, bagă-mă", a negat el chestionat că fotbalul nu ar fi pe primul plan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net