Mall-ul lui Ţucudean, ars din temelii!

Ultima actualizare:

    George Ţucudean
George Ţucudean

Fostul fotbalist al lui Dinamo şi al Stelei, George Ţucudean, a avut parte de un eveniment neplăcut în noaptea de miercuri spre joi. Centrul comercial pe care el şi familia sa îl deţin în Arad a fost mistuit de flăcări, cauza incendiului fiind un scurt circuit al instalaţiei electrice.

400 de metri pătraţi din acoperiş, plus etajul unu al clădirii şi bunurile din interior au fost distruse, un pompier fiind rănit în timpul intervenţiei.

George Ple;ca, purtătorul de cuvânt al ISU, a declarat pentru Special Arad: "S-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și am avut și un echipaj SMURD pentru asigurarea personalului propriu. În momentul sosirii noastre incendiul se manifesta generalizat și violent la acoperișul clădirii, care după aproximativ 15 minute s-a prăbușit. Vreau să remarc faptul că intervenția a fost și este dificilă datorită construcției care e din pereți portanți cu risc mare de prăbușire și datorită lipsei alimentării cu apă a autospecialelor. Am reușit alimentarea cu apă de la hidranții firmelor din apropierea clădirii , deoarece o parte dintre hidranți, întreținuți de Compania de Apă Arad, nu au fost funcționali sau nu au avut presiunea necesară alimentării autospecialelor".


    Centrul comercial deţinut de Ţucudeanfoto: aradon.ro
Centrul comercial deţinut de Ţucudeanfoto: aradon.ro

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net