Eliminată din Liga Campionilor după faza grupelor, dar și din Cupa Ligii Engleze, în semifinale, Manchester United încearcă să-și salveze acest an competițional printr-o reușită în campionat. Gruparea lui Ole Gunnar Solskjaer a câștigat cu 1-0 (1-0), în deplasare, meciul cu Burnley, preluând șefia clasamentului.


Restantă, disputa a contat pentru prima etapă din Premier League. Ea a fost decisă de un gol spectaculos reușit de Paul Pogba, cu un șut din voleu, în minutul 71. Înainte de această reușită, în minutul 36, Harry Maguire a trimis balonul în poartă, cu capul, însă golul n-a fost validat fiindcă autorul lui l-a faultat pe Erik Pieters.
Manchester United a dominat confruntarea, iar Edinson Cavani și Anthony Martial s-au întrecut în ratări după pauză. Învingătoarea a urcat pe primul loc al clasamentului, cu 36 de puncte, fiind urmată de Liverpool (33p), Leicester (32p) şi Everton (32p). Burnley ocupă locul 16, cu 16 puncte. 
E de precizat că United n-a mai fost lider al campionatului din 17 septembrie 2017. Și că n-a mai cucerit titlul de campioană din 2013. Duminică, de la ora 18.30, este programat derby-ul Liverpool - Manchester United

 
 
Loading...