Celebrul Diego Maradona a făcut o serie de declaraţii dure legate de revenirea sa în antrenorat. El a participat la "Meciul Păcii", un eveniment caritabil, dar i-a atacat şi pe cei care conduc fotbalul actual.


"Este un moment extraordinar în viaţa mea. Sunt alături de oamenii pe care-i iubesc, copii mei şi nepotul meu Benjamin sunt sănătoşi. Sunt împăcat cu toate, inclusiv cu Dumnezeu. Aş vrea să ma întroc să antrenez, dar în fotbal există o mare mafie. Lumea  antrenorilor este dominată de impresari şi nu de rezultatele antrenorului, şi nu doresc să fac parte din această lume. Am jucat fotbal şi aş dori să predau fotbal, dar nu intenţionez să-i plătesc pe aceşti oameni", a spus Maradona pentru Marca.

Apoi, a continuat: "S-a creat un carusel care variază de la Valencia la Madrid, de la Barcelona la Manchester City, de la Manchester City la Manchester United şi e incredibil. Acum 15 ani Real Madrid sau AC Milan puteau să-şi aleagă antrenorul în mod liber, acum aceşti impresari îţi trimit clienţii lor. Spre exemplu Rafa Benitez, pe care-l respect foarte mult, nu a avut rezultate la Real Madrid şi nu putem spune că nu a avut jucători la dispoziţie, a reuşit totuşi să obţină un contract pe trei ani cu Newcastle. Poate cineva sa-mi explice acest lucru? E ceva normal sau ceva înneregulă?".

El nu l-a uitat nici pe Platini, omul care a condus UEFA. "Platini nu a contribuit cu nimic ca jucător. Şi-a scuipat în farfurie şi a pierdut respectul nostru", a mai spus fostul fotbalist.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: