Marica, la Euro nu merg caii putere!

Ultima actualizare:

    Bolidul cu care Marica face furori în Bucureşti
Bolidul cu care Marica face furori în Bucureşti

Venit la Steaua pentru a prinde lotul României la Euro 2016, Ciprian Marica a rămas dator la capitolul fotbal. În schimb, internaţionalul nostru e cel mai tare la capitolul maşini.

Timpul nu prea are răbdare cu Marica, vârful Stelei mai având la dispoziţie doar două luni pentru a-l convinge pe Anghel Iordănescu că merită să se urce la vară în avionul de Paris. În primele meciuri oficiale jucate în tricoul roş-albastru, Ciprian Marica a fost o mare dezamăgire, la fel ca întreaga echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Astfel, pentru a spera la Euro 2016, atacantul de 30 de ani va evolua cu o presiune uriaşă pe umeri încă de la finalul acestei săptămâni, când e programat derby-ul de campionat Dinamo – Steaua. 

Fotbalistul şi ceilalţi jucători ai Stelei  au plecat spre miezul nopţii din local
Fotbalistul şi ceilalţi jucători ai Stelei au plecat spre miezul nopţii din local

Prestaţiile şterse ale lui Marica din teren contrastează cu imaginea perfectă oferită de stelist în viaţa privată. Aşa cum a recunoscut inclusiv el, banii îl cam dau afară din casă pe Marica. Pe lângă faptul că provine dintr-o familie înstărită, Ciprian a câştigat destul de mult din fotbal până în prezent astfel încât să n-aibă grija zilei de mâine. Acest lucru s-a văzut şi la petrecerea organizată de stelişti în seara zilei de 1 martie la un restaurant select din Bucureşti.

Pentru Marica, a fost ocazia perfectă de a-şi etala maşina de fiţe, un bolid Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722 S (variantă cabrio), evaluat pe piaţa de profil la peste 500.000 de euro, la mâna a doua. În mod cert, majoritatea colegilor de echipă ai lui Marica nici nu visează la un asemenea exemplar. De altfel, la ieşirea de la petrecere, ceilalţi jucători ai Stelei s-au holbat pe rând la maşina lui Ciprian Marica.

Pentru că la petrecere s-au consumat şi băuturi alcoolice, atacantul campioanei şi-a lăsat iubita să conducă la întoarcerea spre casă. Aceasta nu s-a sfiit să apese pedala de acceleraţie, cei doi dispărând rapid în noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net