Cu un sezon dezamăgitor în Liga 1, FCSB speră să renască joi seară, de la ora 20,00, în Liga Europa. Românii au nevoie de un egal în Cehia pentru calificare.


Pentru FCSB a venit momentul adevărului. Dacă ar fi să ne luăm după patronul Gigi Becali, echipa se va califica fără probleme în play-off-ul Ligii Europa, dar dacă ar fi să ne luăm după nivelul jocului românilor, o calificare ar fi o surpriză.

În acest sezon, FCSB pornise cu speranțe mari. Calificarea în grupele Ligii Europa și apoi cucerirea titlului de campioană în Liga 1 păreau la îndemâna unei echipe care a strâns în ultimii ani cei mai valoroși jucători din campionat. Numai că degeaba ai valori dacă nu ai și antrenor, așa că în doar o lună și jumătate pare să se fi ales praful de ambele obiective. În campionat, bucureștenii au suferit trei eșecuri consecutive și sunt la doar un punct în fața dinamoviștilor, care se chinuie efectiv în prima ligă, iar în competiția continentală eliminarea bate la ușă.

Joi seară, de la ora 20.00, în direct la Pro TV, FCSB-iștii vor încerca marea cu degetul, după 0-0 în tur. Teoretic, totul pare simplu, având în vedere că și un egal cu gol marcat îi califică în play-off și, în plus, statistica spune că niciodată FCSB sau Steaua nu au fost eliminate de un adversar din Cehia.

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu le dă nici o șansă bucureștenilor la calificare: ”Mlada e echipă slabă de tot, dar și echipa domnului Becali e destul de slabă. Antrenor Gigi Becali, pe el îl vad potrivit pentru banca FCSB. Altul potrivit pentru FCSB nu există. În momentul în care nu ai nici titlu, nici stadion, nici nimic, ce mai... ”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO X.

Loading...
Citeste tot despre: