Messi, învins de papion!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Leo Messi a intrat din nou în istoria fotbalului. De data aceasta pentru cele patru trofee "Balonul de aur" câştigate, fiind singurul jucător din lume care a reuşit această perfomanţă. Sud-americanul în vârstă de 25 de ani n-a primit însă notă de trecere pentru stilul vestimentar abordat la gala desfăşurată luni.

Messi a fost votat din nou cel mai bun fotbalist al anului, performanţele sale de la Barcelona aducându-i un nou trofeu "Balonul de aur". Cel cu numărul patru. Şi cel care i-a asigurat un loc în istoria fotbalului, argentinianul fiind unicul sportiv care se poate lăuda cu atâtea trofee.

"Încerc să nu mă gândesc prea mult, ci doar să mă bucur de fiecare moment pe care îl trăiesc şi de tot ce mi se întâmplă. Atunci când nu voi mai juca, mă voi uita în trecut şi voi vedea cum va fi judecată cariera mea", a mărturisit Messi, în aplauzele unei săli pline cu vedete din lumea fotbalului şi nu numai.

simeon stalpnicul png

Messi i-a depăşit în lupta pentru trofeu pe Andres Iniesta, coechipierul său de la Barcelona şi pe portughezul Cristiano Ronaldo, de la Real. Dacă la capitolul fotbal nimeni nu se poate pune cu argentinianul, în ceea ce priveşte moda el a fost învins de Cristiano Ronaldo, un fotbalist mult mai preocupat de estetic. Ana Maria Cornea, desemnată cel mai bun stilist al anului, a analizat pentru Click! felul în care cei trei finalişti, Messi, Iniesta şi Ronaldo, au apărut pe scena din Zurich.

"În principiu sunt bine toţi trei, foarte eleganţi, foarte frumoşi. Cel mai corect îmbrăcat este Ronaldo. Linia costumului pică perfect pe corpul lui. Apreciez însă şi alegerea lui Messi, o alegere smart, ceva mai special", a precizat stilistul.

Ana Maria crede însă că argentinianul a stricat ţinuta cu accesoriul folosit: "Costumul lui Messi are o linie clasică, dar un imprimeu modern.

Materialele şi finisajele sunt impecabile. Deranjează doar papionul care are acelaşi imprimeu ca şi sacoul costumului. Mai bine ar fi ales unul negru, simplu sau, dacă voia să fie deosebit până la capăt, ar fi putut opta pentru un papion într-o culoare puternică".

Ei sunt cei mai buni în 2012

În cadrul ceremoniei a fost desemnată şi echipa anului 2012, fotbaliştii fiind aleşi pe baza voturilor exprimate de selecţionerii şi căpitanii echipelor naţionale. Cel mai bun portar a fost ales Iker Casillas, fundaşi Sergio Ramos, Gerard Pique, Daniel Alves şi Marcelo, la mijloc Xabi Alonso, Xavi şi Iniesta, iar în atac Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Radamel Falcao.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net