Mihai Costea "plânge" după Steaua

Ultima actualizare:

    Mihai Costea
Mihai Costea

Atacantul Mihai Costea a semnat cu FC Voluntari, dar a anunţat că regretă plecarea de la Steaua, club unde nu a mai fost dorit.

"A fost perioada de incertitudine pentru că exista şi un contract între fosta Universitatea Craiova şi Steaua şi nu puteam pleca. Am vorbit cu Mirel Rădoi de când a venit de câteva ori, dar acum sunt la Voluntari şi pentru mine Steaua rămâne o echipă mare, dar nu mai vreau să vorbesc despre ea. Regret că am plecat de acolo, că nu am avut evoluţii mai bune, că nu am marcat mai multe goluri, dar asta a fost. La Steaua nu am mai jucat pentru că nu am mai fost dorit. Nu ştiu de cine, este un subiect încheiat pentru mine. Nu ştiu ce a fost, nu vreau să mă mai gândesc, acum sunt în faţa unui nou început. Mai ţin legătura cu foştii colegi de la Steaua, normal, pentru că suntem prieteni", a spus Costea.

"Mi-a fost foarte greu să stau departe de fotbal în ultima perioadă. FC Voluntari reprezintă pentru mine un nou început. Uşor-uşor îmi voi intra în ritm. Va veni şi meciul cu Steaua, dar eu nu trebuie să le demonstrez lor ceva. Eu voi juca pentru FC Voluntari pentru a-şi îndeplini obiectivele", a mai spus el.

Mihai Costea a evoluat ultima oară într-un meci oficial la data de 26 septembrie 2013, atunci jucând toate cele 90 de minute ale partidei câştigate de Steaua, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei Avântul Bârsana, în 16-imile Cupei României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net