Antrenor al echipei de fotbal Rapid București, Mihai Iosif a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Pe de altă parte, clubul giuleștean a decis ca acesta să fie înlocuit cu Nicolae Grigore, urmând a fi secundul acestuia.


Într-o postare pe rețelele sociale, FC Rapid a anunțat mai întâi că „Mihai Iosif, antrenorul nostru, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a testat în această dimineaţă. Miţă a prezentat aseară simptome specifice infecţiei cu noul Coronavirus, iar în urma testului a primit rezultatul pozitiv, astfel că, imediat după confirmarea rezultatului, a intrat în izolare pentru 14 zile, starea lui fiind una bună".
În aceste condiții, Nicolae Grigore (37 de ani) este de astăzi (marţi, 1 decembrie) noul antrenor principal al Rapidului, el revenind la clubul giuleştean după o pauză de 10 luni. in staff-ul noului „principal” vor face parte Mihai Iosif şi Ştefan Grigorie, antrenori secunzi, şi Mihai Nădăban, antrenor de portari.
Format la club, junior al Rapidului, Grigore a evoluat pentru echipa mare între 2000 şi 2013, cu o pauză de un an, în care a jucat pentru FC Braşov. În campioantul trecut, Nicolae Grigore a fost secundul lui Daniel Pancu, în liga a II-a.
Potrivit fcrapid.ro, Grigore a condus astăzi primul antrenament la stadionul din Regie, urmând ca primul meci în care va sta pe bancă să fie cel de duminică, de la Timişoara, când Rapid va întâlni Politehnica, în ultimul meci al anului.

 
 
Loading...