Mirel Rădoi o poate antrena pe FC Braşov

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi s-a despărţit de Steaua şi e aproape să o preia pe FC Braşov, deşi nu are licenţă de antrenor.

Mirel Rădoi nu a avut rezultatele dorite pe banca Stelei şi a demisionat. S-a întâmplat în noiembrie, iar de atunci finul lui Gigi Becali a analizat mai multe variante, în planurile sale fiind înfiinţarea unei academii sau preluarea unei echipe din ligile inferioare. Însă, opţiunile nu s-au mai materializat. Rădoi a refuzat şi să meargă alături de fostul său secund, Nicolae Dică, la SCM Piteşti, acolo unde urma să fie director tehnic.

Planul său a fost dezvăluit de un oficial al celor de la FC Braşov, chiar dacă varianta oficială a întâlnirii e un transfer.

"Este adevărat că m-am întîlnit cu Rădoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat şi cu Dică, pentru că vrea la SCM Piteşti un jucător de la FC Braşov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la Viitorul. Mai multe nu vreau să comentez. Miercuri vom avea o şedinţă la club cu toţi cei din conducere şi vom vedea ce strategie vom adopta", a spus președintele onorific al Brașovului, Romeo Paşcu, conform monitorulexpres.ro.

Antrenorul de acum al ardelenilor, Adrian Szabo, a recunoscut că va fi înlocuit: "Măsuri pot fi luate la nivelul băncii tehnice sau la nivelul echipei. E firesc ca atunci cînd lucrurile nu merg bine să se întîmple un şoc la echipă. Eu ce să vorbesc acum despre viitor, dacă viitorul este incert! Pot pica în ridicol". Echipa e pe locul 5 în Seria a II-a a diviziei secunde, iar şefii vor ca Rădoi să o facă lider, deşi el nu are licenţă şi nu poate da indicaţii. E posibil ca în acte Szabo să rămână ca "principal", iar Rădoi să fie cel care conduce.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net