Moment uluitor trăit de Olăroiu în semifinala Ligii Campionilor Asiei!

Ultima actualizare:

    Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Al-Ahli Dubai, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, e cu un pas în finala Ligii Campionilor Asiei, după un egal preţios scos la Riad, în faţa celor de la Al-Hilal, scor 1-1.

A fost o revenire spectaculoasă pentru Cosmin Olăroiu în oraşul unde şi-a început cariera de antrenor în Asia şi acolo unde a devenit un idol pentru suporterii celor de la Al-Hilal, grupare cu care a cucerit trei trofee, între 2007 şi 2009.

După o primă repriză fără evenimente majore, Al-Ahli Dubai a deschis scorul prin brazilianul Lima, care a punctat cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă.

La 1-0 însă, munca lui Oli putea fi ruinată de un moment uluitor. Stoperul Salmeen Khamis, aflat în duel cu un adversar în propriul careu, a crezut că balonul a părăsit suprafaţa de joc şi, drept urmare, a luat mingea cu mâna pentru a o da portarului. Cum arbitrul nu indicase aut de poartă, considerând că mingea n-a ieşit în totalitate, s-a dat lovitură de la 11 metri pentru Al-Hilal!

Reluările au demonstrat că centralul a greşit, balonul fiind în afara terenului, atunci când a fost luat în mână de Khamis. N-a mai contat, fiindcă penalty-ul executat de brazilianul Carlos Eduardo a lovit bara.

S-a terminat 1-1, după ce a punctat Ailton Almeida (82), dar Al-Ahli Dubai are prima şansă la calificare, înaintea returului de pe teren propriu, programat pentru 20 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net