Moţi i-a «curentat» din nou pe stelişti

Ultima actualizare:

    Moţi a fost din nou cel mai bun de la bulgari
Moţi a fost din nou cel mai bun de la bulgari

Cosmin Moţi face ce face şi se pune în calea Stelei. Episodul din august 2014, atunci când i-a eliminat pe roş-albaştri din Liga Campionilor parând două lovituri de la 11 metri, s-a repetat acum în Antalya.

De această dată, Ludogoreţ a bătut-o pe Steaua cu 3-0 într-un meci fără miză, dar Moţi a răsucit cuţitul în rana echipei lui Reghecampf, marcând primul gol al bulgarilor. Stoperul de 31 de ani consacrat la Dinamo n-a scăpat ocazia de a-şi ironiza fin fosta rivală din campionatul nostru. „Îmi doresc mereu să bat la Steaua, chiar dacă jucăm în faţa blocului, la o poartă, sau în curtea şcolii. N-aş vrea să jucăm din nou contra lor în preliminariile Ligii Campionilor pentru că nu mi-aş dori să mai sufere”, a declarat Moţi.

Referitor la venirea lui Ciprian Marica la Steaua, Cosmin Moţi a avut o altă reacţie uşor acidă. „Nu cred că el a trădat. Eu am mai zis: există dinamovişti şi există jucători care au trecut pe la Dinamo. Marica a jucat puţin la Dinamo”, a afirmat jucătorul campioanei Bulgariei.

Reghe: «Nu-mi fac probleme!»

Steaua a fost depăşită la toate capitolele de Ludogoreţ, dar antrenorul roş-albaştrilor nu e deloc îngrijorat. „Nu-mi fac probleme foarte mari, vom analiza lucrurile negative. Nu mă interesează rezultatele, ci nivelul de pregătire. Acum ei au fost mult mai agresivi şi mai siguri la construcţie”, a punctat Reghecampf. De asemenea, tehnicianul i-a liniştit pe fanii Stelei cu privire la uşoara accidentare suferită de Marica în partida cu Ludogoreţ. „A primit o lovitură pe gambă, dar nu e nimic grav. Cipri ştie bine ce are de făcut pentru a ajunge la nivel maxim”, a spus Reghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net