Motivul morţii lui Christian Benitez, atacantul lui Răzvan Lucescu!

Ultima actualizare:

Într-o prima fază, s-a spus că atacantul ecuadorian a murit într-un accident de maşină, apoi a apărut informaţia că ar fi fost găsit mort în camera sa. Lucrurile s-au lămurit abia aseară. Ce s-a întâmplat? După ce a jucat pentru El-Jaish, duminică seară, într-o partidă din Cupa „Sheikh Jassim“, o competiţie care se organizează pentru a reacomoda fotbaliştii la efort, Benitez s-a dus la apartamentul său din Doha, fără să aibă nicio problemă. Ce a urmat a fost dezvăluit de soţia sa, Lizeth. Christian s-a trezit la ora 3 dimineaţă din cauza unor dureri abdominale. A fost dus la spital, unde, potrivit spuselor lui Lizeth, doctorii nu l-au tratat prompt, ci l-au ţinut în aşteptare! Cert e că jucătorul lui El-Jaish a intrat în stop cardiorespirator şi n-a mai putut fi salvat. Medicii susţin că el a avut, de fapt, apendicită, iar complicaţiile rezultate de aici au cauzat acel stop cardiorespirator.

Valuri de reacţii din toate colţurile lumii

Această tragedie a zguduit lumea fotbalului, iar reacţiile au curs. Antonio Valencia (Manchester United), coleg cu Christian Benitez la naţionala Ecuadorului, a postat un mesaj pe Twitter. „Frate, de ce acum? Dumnezeu e cu tine şi cu familia ta“, a scris Valencia. Ministrul de interne al Ecuadorului, Jose Serrano, a declarat: „Draga Chucho (n.r. – porecla lui Benitez), îţi mulţumim pentru golurile pe care le-ai marcat şi pentru momentele de bucurie pe care ni le-ai oferit. Îţi îmbrăţişez familia şi mai ales pe tatăl tău“. Club America (Mexic) formaţia de unde Benitez tocmai semnase cu El-Jaish a scris pe Twitter: „Ne-ai părăsit din postura de campion şi vei rămâne mereu în inimile noastre. Să odihneşti în pace, Christian Benitez“. Birmingham City, gruparea pentru care Benitez a evoluat în Premier League a publicat un comunicat după tragicul eveniment: „Birmingham City a aflat cu tristeţe despre moartea fostului nostru atacant, Christian <> Benitez. Gândurile noastre sunt în aceste momente triste cu familia şi cu prietenii lui <>. Dispariţia sa va fi marcată printr-un moment de reculegere înaintea meciului de sâmbătă cu Watford“.

Al 7-lea marcator în preliminariile CM 2014 Christian Benitez a fost un jucător foarte important în echipa naţională a Ecuadorului care ţinteşte calificarea la Cupa Mondială din 2014. El a înscris de patru ori în cele 12 partide disputate până acum de ţara sa în preliminariile CM 2014, fiind pe locul 7 în clasamentul marcatorilor, după Higuain, Messi, Suarez, Falcao, Caicedo şi Gutierrez. În sezonul trecut, Benitez a marcat 30 de goluri pentru Club America, ajutând echipa să câştige titlul în campionatul din Mexic.

Benitez s-a căsătorit în 2007, iar doi ani mai târziu, soţia sa Liseth a născut gemeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net