Mutu, dus la EURO de fiul selecţionerului

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu a fost la Euro 2008 cu echipa națională a RomânieiFoto: Mediafax
Adrian Mutu a fost la Euro 2008 cu echipa națională a RomânieiFoto: Mediafax

Tehnicianul gorjenilor intenţionează să construiască echipa în jurul lui Adi Mutu şi automat să-l aducă în atenţia părintelui său, selecţionerul Iordănescu. Obiectivul fotbalistului e să mai prindă un turneu final în tricoul României, selecţionată pentru care mai are nevoie doar de un gol pentru a deveni cel mai bun marcator din istorie.

“Briliantul” e liber de contract după despărţirea de FC Pune City şi varianta Pandurii i s-ar potrivi de minune. Aici e antrenor Edi, fiul lui Anghel Iordănescu, şi pe lângă conexiunile cu omul care conduce destinele naţionalei există şi cazul concret al lui Săpunaru, un alt jucător revitalizat la gorjeni şi care a revenit printre “tricolori” după o lungă pauză.

“Am discutat cu Adi Mutu, stabilisem o întâlnire, mai ales că ne cunoaştem de multă vreme. El şi-a arătat interesul şi e un jucător matur, care poate avea succes dacă are un obiectiv”, a spus tehnicianul la Digi Sport.

Apoi, a detaliat: “Vrea să revină la naţională şi pentru asta trebuie să se adapteze rapid, să muncească şi poate va veni şi o convocare”. Iordănescu a dezvăluit şi planul de a-l reinventa pe Mutu.

“Îl asigur de tot sprijinul meu în a-l aduce într-o formă foarte bună, dar mai mult nu pot face fiindcă îl ştiu pe tata cum e. E clar că nu pot interveni pe lângă el. Dacă se va concretiza transferul, voi construi echipa în jurul său”, a mai spus antrenorul.

“Briliantul” îşi doreşte ca la 37 de ani să prindă lotul pentru EURO, un ultimul turneu important pentru el, şi să marcheze măcar o dată pentru a fi golgheterul “tricolorilor”, în acest moment el împărţind prima poziţie cu Hagi, ambii cu câte 35 de reuşite.

simeon stalpnicul png

Convocarea, cadou de ziua sa

Mutu le-a spus apropiaţilor că de ziua sa, mâine împlineşte 37 de ani, şi-ar dori o confirmare că poate fi în echipa ce ne va reprezenta la Campionatul European din vară. “În nebunia  lui, Adi îşi doreşte să fie la EURO. Am vorbit cu el şi mi-a zis că-şi va găsi o echipă şi va ajunge la turneul final. Îl văd în Liga I, mai ales că s-a mai întors o dată, când a fost la Petrolul”, a spus Nicolae Dică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net