Mutu, preşedinte la Dinamo?

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu s-a retras din activitate în primăvarăFoto: Mediafax
Adrian Mutu s-a retras din activitate în primăvarăFoto: Mediafax

O legendă a dinamoviştilor, Adrian Mutu a discutat cu acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, despre preluarea funcţiei de preşedinte al grupării “alb-roşii”. Conform surselor news.ro, numirea va fi oficializată în cursul următoarelor zile.

Adrian Mutu, care i-a „luat faţa” pentru postul de preşedinte lui Florin Prunea, urmează cursurile şcolii de antrenori din cadrul FRF. „Am început practica la Şcoala de Antrenori, ne-am uitat la antrenori de copii de 6 și 8 ani. La jumătatea lunii noiembrie voi termina modulul pentru licenţa B. Poate, cine ştie, voi ajunge om de afaceri. Vreau să-mi demonstrez că pot face şi altceva în afară de fotbal”, a declarat Mutu la Europa FM. Fostul jucător al echipelor Inter, Parma, Fiorentina, Chelsea, Juventus şi Ajacio, printre altele, şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist la 21 mai printr-o postare pe pagina de Facebook, a doua zi după ce a trimis o scrisoare în acest sens presei din Italia. El a evoluat pentru naţionala României în 76 de meciuri şi a marcat 35 de goluri. Mutu a jucat la Dinamo în sezonul 1999-2000.

Fostul atacant a povestit la Europa FM detalii inedite din carieră. El a dezvăluit că a fostcontactat de Steaua în trecut: „Am fost contactat şi am vorbit cu domnul Becali, dar anumite persoane din cadrul clubului nu m-au vrut. Pentru mine a fost de ajuns şi aşa am semnat cu Petrolul. Am avut de ales şi ca să fiu sincer, când vorbeam cu domnul Becali eram în drum spre Ploieşti. Eram mai mult ca sigur că nu se va finaliza transferul la Steaua”, a declarat el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net