Naționala U21, așteptată de sute de oameni pe aeroportul Otopeni, în mijlocul nopții! VIDEO

Ultima actualizare:

    Tricolorii mici s-au întors acasăFoto: Getty
Tricolorii mici s-au întors acasăFoto: Getty

Eroii s-au întors acasă! A fost nebunie pe aeroportul Otopeni, în noapte de vineri spre sâmbătă (28-29 iunie). Tricolorii mici au fost întâmpinați așa cum se cuvine de fanii români, după prestația remarcabilă de la Campionatul European.

Naționala României U21 a ajuns în semifinalele Campionatului European, câștigând grupa C, învingând Croația, Anglia și remizând cu Franța. Tricolorii mici au fost în cele din urmă învinși de Germania, însă și-au asigurat participarea pentru Olimpiada de la Tokyo, din 2020. Jucătorii minune antrenați de Mirel Rădoi au avut parte de susținerea a zeci de mii de români pe stadioane, dar și de a altor câteva milioane care i-au urmărit cu sufletul la gură  de acasă.

Tricolorii mici au fost impresionați de mulțimea venită să îi întâmpine acasă

Fotbaliștii au avut parte de o primire fantastică și la întoarcerea în țară. Echipa s-a întors acasă sâmbătă, în jurul orei 2:00 dimineața. Tricolorii mici au fost așteptați pe aeroportul Otopeni de sute de fani. Cu o jumătate de oră înainte de aterizarea avionului, pe drumul spre terminalul de sosiri era deja o coadă impresionant de mare. Oamenii au strigat și au intonat cântece până la venirea tricolorilor. Când au ajuns în aeroport, fotbaliștii au fost impresionați de mulțimea strânsă să îi întâmpine acasă. Copiii lui Mirel Rădoi și-au scos telefoanele pentru a imortaliza aceste momente de neuitat, apoi au cântat alături de suporteri. Au fost momente emoționante, pe care nici fanii tricolorilor, dar nici fotbaliștii nu le vor uita prea curând. 

„Sincer, nici măcar nu am îndrăznit să visăm la aşa primire, pentru că nu ne-am fi aşteptat niciodată, şi mă face să gândesc că am făcut mândri o grămadă de români. Ceea ce ne face foarte bucuroşi e că am readus bucuria în inimile lor. Nu am cuvinte să descriu ce simţim în momentul de faţă”, a spus Ionuț Radu, la TV Telekom Sport.

Și George Pușcaș a fost extrem de impresionat, relatează GSP: „Am pielea ca de găină. Nu se poate să scoți atâta lume în aeroport. Uitați-vă ce e aici! Nici nu vreau să mă emoționez, că poate nu e ok în fața camerelor. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi la acest Campionat European”.

Citește și

Start de vis spre o semifinală de legendă pentru naționala U21

Ce spune presa internațională despre meciul României din semifinala Campionatului European U21: „Germania s-a speriat”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net