Negoiţă: "Am văzut persoane cu multe calităţi, dar neavând caracter…"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a explicat motivele pentru care l-a ales pe Ioan Andone în locul lui Mircea Rednic, "înţepându-l" pe fostul antrenor.

"Pentru sezonul viitor am ales un antrenor, am avut mai multe criterii. Un criteriu foarte important era şi este experienţa. Mi-am dorit ca antrenorul care va veni să fie obişnuit cu performanţa, să fie obişnuit să câştige trofee, să aibă un CV foarte bun. Un lucru la fel de important este să aibă caracter. Îl consider acest aspect foarte important, pentru că am văzut persoane cu multe calităţi, dar neavând caracter, oarecum pune în umbră celelalte calităţi. Un alt aspect extrem de important este integrarea tinerilor din academia proprie, tinerilor jucători români în echipa Dinamo. Toate aceste lucruri şi aceste aşteptări pe care le-am avut le-am regăsit în viitorul, actualul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone", a declarat Negoiţă.

Întrebat dacă vrea să sugereze că Mircea Rednic nu a avut carcater, Negoiţă a răspuns: "Eu am câteva principii la clubul Dinamo, la care ţin foarte mult orice s-ar întâmpla, printre ele este şi acest aspect, această calitate, caracterul. Faptul că am punctat, îmi doresc şi de la jucători şi de la persoane din club. Nu vreau să intru în alte speculaţii. Asta înseamnă că şi domnul Rednic (n.r. - a avut caracter), din moment ce a fost la Dinamo. Am considerat că trebuie să facem o schimbare, asta a fost".

Andone, salariu mai mare faţă de Rednic

"Domnul Mircea Rednic nu a avut un salariu mic pentru Liga I. A fost cu 500 de euro mai mic decât cel al lui Marius Şumudică. Prin urmare, dacă locul 1 are 500 de euro mai mult decât locul 4, însemană că nu a fost un salariu mic. Domnul Ioan Andone are un salalriu mai mare, pentrru că aşa am considerat, aşa am negociat, restul sunt detalii", a explicat acţionarul dinamovist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net